Ούτε οι κεραυνοί μπορούν να σταθούν εμπόδιο στην Lady Gaga

lady-gaga
ΤΕΤΑΡΤΗ, 05 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Η Αμερικανίδα pop star έλαμψε και πάλι στην πρεμιέρα της ταινίας «Ένα αστέρι γεννιέται» στο φεστιβάλ κινηματογράφου της Βενετίας.

Ένας κεραυνός μπορεί να προκάλεσε τεχνικά προβλήματα και ένα μικρό μπλακάουτ στην παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας «Ένα αστέρι γεννιέται», αλλά αυτό δεν πτόησε την Lady Gaga. Η πρεμιέρα του μιούζικαλ που σκηνοθέτησε και στην οποία συμπρωταγωνιστεί ο Bradley Cooper πραγματοποιήθηκε στο φεστιβάλ κινηματογράφου της Βενετίας την περασμένη Παρασκευή.

Κατά τη διάρκεια της προβολής της ταινίας στη Sala Grande, έπεσε ένας κεραυνός με αποτέλεσμα να καταστραφεί μια λάμπα στον προτζέκτορα. Μέχρι να αποκατασταθεί η ζημιά, η Gaga ανέλαβε να διασκεδάσει το κοινό για περίπου 15 λεπτά, όπως έγινε γνωστό από τις μαρτυρίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μέχρι να επιδιορθωθεί η βλάβη και να συνεχίσει κανονικά η προβολή, η Αμερικανίδα pop star μιλούσε και αστειευόταν με το κοινό, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Οι πρώτες κριτικές της ταινίας είναι διθυραμβικές, με πολλούς ήδη να την χαρακτηρίζουν «κλασσική» και να εκθειάζουν την ερμηνεία της Gaga. Όπως είχε σχολιάσει η ίδια η πρωταγωνίστρια στη συνέντευξη Τύπου που είχε προηγηθεί της πρεμιέρας, το μιούζικαλ αποτελεί ουσιαστικά ριμέικ της κλασσικής ταινίας που γύρισε ο William A. Wellman το 1937.

AP

Η Lady Gaga εντυπωσίασε κριτικούς και κοινό με την ερμηνεία της.

Στην ταινία, η οποία θα κάνει την πρεμιέρα της στις ελληνικές αίθουσες στις 4 Οκτωβρίου, εμφανίζονται επίσης οι Sam Elliott, Dave Chappelle, Anthony Ramos και Bonnie Somerville.