Βρέθηκε ο κινηματογραφικός και τηλεοπτικός Charles Manson

charles-manson
ΤΕΤΑΡΤΗ, 05 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Ο Damon Herriman συμφώνησε να υποδυθεί τον διαβόητο εγκληματία και αρχηγό αίρεσης για τον David Fincher και τον Quentin Tarantino.

Ο Αυστραλός Damon Herriman είναι ο εκλεκτός τόσο του Quentin Tarantino όσο και του David Fincher για να ενσαρκώσει τον διαβόητο Charles Manson στη μικρή και μεγάλη οθόνη. Την περασμένη εβδομάδα έγινε γνωστό πως ο ηθοποιός είχε συμφωνήσει να υποδυθεί τον Manson στο επερχόμενο «Once Upon A Time In Hollywood» του Tarantino και λίγες μέρες το Collider αποκάλυψε πως ο Herriman θα αναλάβει τον ίδιο ρόλο στη δεύτερη σεζόν του «Mindhunter» για το Netflix.

Ο Αυστραλός ηθοποιός έχει ήδη γυρίσει τις σκηνές του για τον δεύτερο κύκλο του «Mindhunter».

Πηγές του άρθρου σχολίασαν πως στην ταινία του Tarantino ο Herriman θα ενσαρκώσει τον Manson όπως ήταν το καλοκαίρι του 1969, ενώ ο δεύτερος κύκλος του «Mindhunter» θα διαδραματίζεται τη δεκαετία του 1980, όταν και ο Manson ήταν φυλακισμένος. Το άρθρο σημειώνει πως o δεύτερος κύκλος της τηλεοπτικής σειράς θα επικεντρωθεί σε μια σειρά δολοφονιών παιδιών που διαπράχτηκαν στην Ατλάντα από το 1979 έως το 1981.

Instagram

Τα γυρίσματα της ταινίας του Tarantino έχουν ξεκινήσει.

Η ανακοίνωση για τον Herriman από τους παραγωγούς του «Once Upon A Time In Hollywood» μπορεί να προηγήθηκε, αλλά το άρθρο εξηγεί πως ο ηθοποιός είχε ήδη συμφωνήσει με το Netflix για το «Mindhunter» και μάλιστα γύρισε τις σκηνές του τον Ιούλιο. Η πλατφόρμα streaming δεν έχει ανακοινώσει πότε θα γίνει η πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου της σειράς, οπότε δεν αποκλείεται να συμβεί κοντά με την ταινία του Tarantino.