Επιστρέφει η «Μεγάλη των μπάτσων σχολή»

police-academy-1984
ΤΕΤΑΡΤΗ, 05 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Ο πρωταγωνιστής της σειράς, Steve Guttenberg, ισχυρίζεται πως υπάρχουν σχέδια για μια νέα ταινία.

Η τάση στο Χόλυγουντ τα τελευταία χρόνια είναι να γίνονται ριμέικ πολλών franchise του παρελθόντος, με τη δεκαετία του 1980 να έχει την τιμητική της. Μετά τα «Πολύ σκληρός για να πεθάνει», «Ghostbusters», «Εξολορευτής» «Ρόμποκοπ» και «Ρόκι», μάλλον έρχεται η σειρά της «Μεγάλης των μπάτσων σχολή» να επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη.

Αν και οι φήμες για μια συνέχεια ή ένα reboot κυκλοφορούσαν για πολλά χρόνια μετά την τελευταία ταινία της σειράς που κυκλοφόρησε το 1994, δεν προέκυψε τίποτα και το franchise ουσιαστικά ξεχάστηκε. Σύμφωνα όμως με μια νέα ανάρτηση του πρωταγωνιστή της σειράς, Steve Guttenberg, υπάρχουν σχέδια για μια νέα ταινία.

Πιο συγκεκριμένα, ο 60χρονος ηθοποιός εθεάθη πρόσφατα από έναν θαυμαστή του στο Λονδίνο, ο οποίος στη συνέχεια τον ρώτησε εάν ετοιμάζει μια νέα ταινία. Ο Guttenberg, ο οποίος υποδύθηκε τον Carey Mahoney σε τέσσερις ταινίες, απάντησε στον θαυμαστή του πως η επόμενη ταινία «έρχεται», αλλά απέφυγε να δώσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτή.

Η πρώτη ταινία της σειράς κυκλοφόρησε το 1984, σε σκηνοθεσία Hugh Wilson και σημείωσε μεγάλη επιτυχία χάρη στον συνδυασμό πικάντικου χιούμορ και των δυνατών ερμηνειών από ένα πολυτάλαντο καστ. Ακολούθησαν έξι συνέχειες μέχρι το 1994, μια σειρά κινουμένων σχεδίων που διήρκησε δύο σεζόν, καθώς και μια live-action τηλεοπτική σειρά το 1997.