Ο Ethan Hawke, οι φίλοι του και μια δισκογραφική εταιρεία

ethan-hawke Richard Shotwell
ΠΕΜΠΤΗ, 06 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Ο πρώτος καλλιτέχνης της SexHawkeBlack είναι ο Ben Dickey, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην βιογραφική ταινία «Blaze».

Έχοντας διακριθεί στον χώρο του κινηματογράφου ως ηθοποιός, συγγραφέας και σκηνοθέτης, ο Ethan Hawke αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να δοκιμάσει την τύχη του στη μουσική, όπως πολλοί άλλοι συνάδελφοί του. Έτσι λοιπόν ίδρυσε την δισκογραφική SexHawkeBlack με τους φίλους του, Louis Black και Charlie Sexton.

Ο πρώτος καλλιτέχνης της νέας εταιρείας δεν είναι άλλον από τον Ben Dickey, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία που έγραψε και σκηνοθέτησε ο Hawke με θέμα τη ζωή του μουσικού τής country, Blaze Foley, με τίτλο «Blaze». Η βιογραφική ταινία απέσπασε ιδιαίτερα θερμές κριτικές στο πρόσφατο φεστιβάλ κινηματογράφου του Sundance, με τους κριτικούς να εκθειάζουν την ερμηνεία του Dickey.

O Ben Dickey εντυπωσίασε το Sundance με την ερμηνεία του στο «Blaze».

Το αξιοπρόσεκτο όνομα της νέας δισκογραφικής συνδυάζει τα ονόματα των τριών φίλων ιδρυτών της και προέκυψε – αρχικά ως αστείο – κατά τη διάρκεια προώθησης του «Blaze». Τελικά αποφάσισαν να κρατήσουν το όνομα, όταν έφτασαν σε συμφωνία με τον πρωταγωνιστή της ταινίας και μουσικό. Ο Dickey έχει ήδη βγάλει το EP «It’s All Different», ενώ το άλμπουμ «A Glimmer on the Outskirts» θα κυκλοφορήσει τον προσεχή Ιανουάριο.

Ο Black είναι παραγωγός ταινιών και ένας από τους ιδρυτές του φεστιβάλ SXSW, ενώ ο Sexton είναι μουσικός σε περιοδεία με τον Bob Dylan και μουσικός διευθυντής των Austin Music Awards.