Το Netflix αποκάλυψε την μοίρα του Frank Underwood σε ένα νέο τρέιλερ

house-of-cards-claire-underwood-frank-underwood
ΠΕΜΠΤΗ, 06 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Η Claire Underwood αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο στον έκτο και τελευταίο κύκλο του «House of Cards».

Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις και καταγγελίες σχετικά με την αρπακτική συμπεριφορά του Kevin Spacey είχαν ως αποτέλεσμα την απόλυσή του από το «House of Cards». Το Netflix πήρε τη σχετική απόφαση λίγο μετά την έναρξη των γυρισμάτων του έκτου κύκλου, ο οποίος θα είναι και ο τελευταίος.

Έτσι λοιπόν οι σεναριογράφοι βρήκαν έναν τρόπο ώστε να βάλουν στην άκρη τον Frank Underwood, τον χαρακτήρα που υποδύθηκε ο Spacey, ώστε να έρθει στο επίκεντρο η Claire Underwood της Robin Wright. Η πρεμιέρα του έκτου και τελευταίου κύκλου της σειράς έχει προγραμματιστεί για τις 2 Νοεμβρίου, αλλά μέσω ενός νέου teaser τρέιλερ, το Netflix έδωσε περισσότερα στοιχεία για την απουσία του Frank Underwood.

Netflix

Στο νέο τρέιλερ εμφανίζεται η Claire Underwood, ως νέα πρόεδρος των ΗΠΑ, να στέκεται πάνω από τον τάφο του Frank Underwood και μονολογεί. «Θα σου πω αυτό Francis. Όταν με θάψουν, δεν θα είναι στον πίσω κήπο του σπιτιού μου και όταν υποβάλλουν τα σέβη τους, θα πρέπει να περιμένουν σε ουρά» δηλώνει με δραματικό τόνο η Claire Underwood, δείχνοντας παράλληλα πανέτοιμη για τον νέο της ρόλο.

Στη συνέχεια εμφανίζεται ο τάφος του Frank Underwood, με τις ημερομηνία «1959 – 2017». Το τρέιλερ δεν δίνει άλλες πληροφορίες σχετικά με τον θάνατο του χαρακτήρα – εάν ήταν από φυσικά αίτια ή κάτι άλλο – οπότε οι θαυμαστές της σειράς θα πρέπει να κάνουν υπομονή μέχρι να αποκαλυφθεί αυτό το μυστήριο.

Δείτε το teaser του «House of Cards»