Κερδίστε προσκλήσεις και δείτε τον Denzel Washington στο καταιγιστικό σίκουελ Equalizer 2

equalizer-2-
ΠΕΜΠΤΗ, 06 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Εξασφαλίσαμε 5 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας EQUALIZER 2 που θα γίνει την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου στις 20:30 (με ώρα προσέλευσης 20:00) στον θερινό κινηματογράφο ΑΝΕΣΙΣ (Λεωφ. Κηφισίας 14).

Για πρώτη φορά στην καριέρα του, ο δύο φορές βραβευμένος με  Όσκαρ σπουδαίος ηθοποιός Denzel Washington (Training Day, Glory) επιστρέφει σε έναν ρόλο, που δεν είναι άλλος από τον ζοφερό τιμωρό Equalizer.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει και πάλι ο Antoine Fuqua (Training Day) και η καλογραμμένη πλοκή θέλει τον πρωταγωνιστή να εμπλέκεται σε μία πιο προσωπική ιστορία εκδίκησης για να φτάσει ακόμα πιο μακριά, όσο το σκοτεινό παρελθόν του πλησιάζει απειλητικά. Το Equalizer 2 είναι ένα καταιγιστικό σίκουελ με απολαυστικά χορογραφημένες σκηνές δράσης, εθιστικές δόσεις αγωνίας και μία ακόμα γενναιόδωρη ερμηνεία από τον Washington.

Η ταινία
Αν έχεις ένα πρόβλημα και δεν υπάρχει κανείς να βοηθήσει, ο Robert McCall είναι ο άνθρωπος σου. Πρόκειται, άλλωστε, για τον ένα και μοναδικό Equalizer. Ο McCall βοηθά τους αδύναμους και τους καταπιεσμένους αποδίδοντας δικαιοσύνη. Αμείλικτα. Αλλά όταν το επικίνδυνο παρελθόν του έρθει στην επιφάνεια, θα χρειαστεί όλες του τις δεξιότητες για να βγει ζωντανός. Έχει έρθει η ώρα να βρεθεί αντιμέτωπος με άρτια εκπαιδευμένους δολοφόνους που δεν θα σταματήσουν πουθενά για να τον εξολοθρεύσουν.

Δείτε το trailer της ταινίας που βγαίνει στους κινηματογράφους στις 13 Σεπτεμβρίου από τη Feelgood

 

Συντελεστές
Σενάριο: Richard Wenk
Σκηνοθεσία: Antoine Fuqua
Παίζουν: Denzel Washington, Pedro Pascal, Bill Pullman, Melissa Leo, Ashton Sanders
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Oliver Wood
Μοντάζ: Conrad Buff, ACE
Διάρκεια: 121'

Info
Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου στις 20:30 (με ώρα προσέλευσης 20:00)
Θερινός κινηματογράφος ΑΝΕΣΙΣ
Λεωφ. Κηφισίας 14