Το Netflix ανανέωσε το «Insatiable» για δεύτερη σεζόν παρά τις έντονες αντιδράσεις

insatiable-debby-ryan Stewart Cook
ΠΕΜΠΤΗ, 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Η κωμική σειρά έχει αντιμετωπίσει την κατηγορία πως, μεταξύ άλλων, προωθεί την κουλτούρα του body shaming.

Παρά τις έντονες διαμαρτυρίες και τις αρνητικές κριτικές, το Netflix αποφάσισε να ανανεώσει τη σειρά «Insatiable» για έναν δεύτερο κύκλο. Η κωμική σειρά αντιμετώπισε σφοδρή κριτική λόγω της fat-shaming κουλτούρας και των αντιλήψεων που φέρεται να προωθεί.

Μετά την κυκλοφορία του τρέιλερ, χρήστες του διαδικτύου ξεκίνησαν μια διαδικτυακή καμπάνια ζητώντας από το Netflix «να βάλει στο αρχείο» τη σειρά, με τον δημιουργό του «Insatiable» να χαρακτηρίζει τις αντιδράσεις ως απόπειρα «λογοκρισίας». Παρά τις κακές κριτικές όμως, η σειρά φαίνεται πως έχει βρει ένα κοινό, καθώς έχει σχετικά καλές και θετικές κριτικές στο Rotten Tomatoes και Metacritic.

Το Netflix πάντως δεν πήρε την απόφαση ελαφρά τη καρδία, καθώς δίνει τεράστια προσοχή στις προτιμήσεις των συνδρομητών του και την τηλεθέαση ανά εκπομπή, ώστε να προσφέρει στους θεατές αυτό ακριβώς αυτό που αναζητούν. Υπάρχει άλλωστε το πρόσφατο παράδειγμα της συνεργασίας του Netflix με τον Adam Sandler, η οποία μπορεί να αντιμετωπίστηκε με χλευασμό από μερίδα θεατών (και τα ίδια τα παιδιά του), όμως οι ταινίες έχουν σημειώσει μεγάλη επιτυχία στο δίκτυο της πλατφόρμας streaming.