Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του νέου γουέστερν των αδελφών Coen για το Netflix

the-ballad-of-buster-scruggs
ΠΕΜΠΤΗ, 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Το «The Ballad of Buster Scruggs» απέσπασε το βραβείο καλύτερου σεναρίου στο πρόσφατο φεστιβάλ κινηματογράφου της Βενετίας.

Οι αδελφοί Coen υπέγραψαν ένα συμβόλαιο συνεργασίας με το Netflix και αρχικά είχαν στόχο να γυρίσουν μια ανθολογία γουέστερν έξι επεισοδίων υπό τον τίτλο «The Ballad of Buster Scruggs». Στην πορεία όμως τα σχέδιά τους άλλαξαν και το επόμενο project τους τελικά θα κυκλοφορήσει ως μια ταινία μεγάλου μήκους.

Δείτε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας 

Πρωταγωνιστής είναι ο Tim Blake Nelson στον ρόλο του καλοντυμένου παρανόμου της «Άγριας Δύσης», Buster Scruggs, ο οποίος αποτελεί τον συνδετικό κρίκο των έξι ιστοριών της ταινίας, ενώ πλάι του εμφανίζονται οι James Franco, Liam Neeson, Zoe Kazan, Harry Melling και Tom Waits. Η νέα ταινία των αδελφών Coen παρουσιάστηκε πρόσφατα στο φεστιβάλ κινηματογράφου της Βενετίας, όπου απέσπασε το βραβείο καλύτερου σεναρίου. Η πρεμιέρα του στο Netflix έχει προγραμματιστεί για τις 18 Νοεμβρίου.

«Πάντοτε αγαπούσαμε τις ταινίες ανθολογιών, ειδικά αυτές που γυρίστηκαν στην Ιταλία τη δεκαετία του 1960 και έθεταν δίπλα-δίπλα τη δουλειά διαφορετικών σκηνοθετών πάνω σε ένα κοινό θέμα. Έχοντας γράψει μια ανθολογία ιστοριών γουέστερν, επιχειρήσαμε να κάνουμε το ίδιο, ελπίζοντας να στρατολογήσουμε τους καλύτερους σκηνοθέτες που εργάζονται σήμερα. Για καλή μας τύχη και οι δύο συμφώνησαν να συμμετάσχουν» είχαν δηλώσει οι Joel και Ethan Coen για το νέο τους project.