Σαρωτικές αλλαγές προ των πυλών στo cinematic universe της DC

batman-superman
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Ο Henry Cavill σχολιάζει τις φήμες για αποχώρησή του από τον ρόλο του Superman, ενώ ο Jon Hamm αυτοπροτάθηκε για νέος Batman.

Οι κακές επιδόσεις των πρόσφατων ταινιών της Warner Bros, βασισμένες στους ήρωες της DC, φαίνεται πως θα φέρουν μεγάλες αλλαγές στον προγραμματισμό του χολιγουντιανού στούντιο. Οι τελευταίες φήμες θέλουν μάλιστα τον Henry Cavill να αποχωρεί από τον ρόλο του Superman, με τον ηθοποιό να σχολιάζει στο Instagram με έναν αινιγματικό τρόπο τις εξελίξεις και με το μέλλον του ως Superman.

Το παράξενο βίντεο που ανέβασε στο προφίλ του τον δείχνει να φορά μια μπλούζα με το λογότυπο «Krypton Lifting Team» και να κοιτά ευθεία στην κάμερα. Καθώς παίζει μια εκδοχή του βαλς «Γαλάζιος Δούναβης» με σκυλιά να γαυγίζουν, o Cavill εμφανίζει σιγά-σιγά μια φιγούρα του Superman. Στο βίντεο δεν υπάρχει καμία άλλη επεξήγηση, ενώ η λεζάντα αναφέρει: «Σήμερα ήταν συναρπαστικά» με το hashtag #Superman.

Invision/AP / Charles Sykes

Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες, τόσο ο Ben Affleck όσο και ο Henry Cavill προσπαθούν να απεμπλακούν από τους ρόλους των Batman και Superman αντίστοιχα.

Πέραν όμως του Superman, η Warner Bros βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και με το άλλο παραδοσιακά «μεγάλο χαρτί», τον Batman. Ο Ben Affleck διαδέχτηκε με ενθουσιασμό τον Christian Bale στον ρόλο και αρχικά είχε συμφωνήσει να σκηνοθετήσει μια ταινία του «Σκοτεινού Ιππότη». Στη συνέχεια όμως άλλαξε αντίληψη και αποσύρθηκε από τον ρόλο του σκηνοθέτη, ενώ άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες για ενδεχόμενη αντικατάστασή του και μπροστά από την κάμερα.

Μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί τίποτα σχετικά από την Warner Bros, αλλά ο Jon Hamm ουσιαστικά αυτοπροτάθηκε σε περίπτωση που ο Affleck αφήσει τον ρόλο του «Σκοτεινού Ιππότη». Ο Hamm εμφανίστηκε στη διαδικτυακή εκπομπή «In Depth With Graham Bensinger», όπου σχολίασε τις φήμες που τον θέλουν να είναι φαβορί για τον ρόλο του Batman, από την πρώτη κιόλας σεζόν του «Mad Men».

AP

Ο Jon Hamm δήλωσε με ενθουσιασμό πως τον ενδιαφέρει ο ρόλος του «Σκοτεινού Ιππότη».

Όπως ξεκαθάρισε ο ίδιος, δεν έχει συζητήσει με κανέναν το ενδεχόμενο να αναλάβει τον ρόλο, παρά το γεγονός ότι έχει βρεθεί πολλές φορές στον ίδιο χώρο με τους ανθρώπους που θα λάμβαναν μια τέτοια απόφαση. Στη συνέχεια εξήγησε πως είναι μεγάλος φαν των κόμικ από μικρή ηλικία και γνωρίζει πολλές από τις ιστορίες και τους χαρακτήρες του Batman.

Όταν ρωτήθηκε εάν θα αποδεχόταν τον ρόλο, ο Hamm απάντησε θετικά λέγοντας πως «μάλλον θα χώραγα στη στολή» για να συμπληρώσει πως «θα έπρεπε να γυμναστώ πολύ, κάτι το οποίο δεν αγαπώ. Αλλά είμαι σίγουρος πως υπάρχει μια ενδιαφέρουσα εκδοχή αυτού εκεί έξω. Εάν με σκούνταγαν στον ώμο και μου ζητούσαν να το κάνω, γιατί όχι;».