Απογοητευμένος ο Ed Sheeran που δεν «πέθανε» στο Game Of Thrones

game-of-thrones-ed-sheeran
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Ο Βρετανός τραγουδιστής εξήγησε πως ο βίαιος θάνατος του χαρακτήρα του θα αποτελούσε «λύτρωση» για τους επικριτές του.

Όταν έγινε γνωστό πως ο Ed Sheeran έκανε μια guest εμφάνιση στην έβδομη σεζόν του «Game Of Thrones», πολλοί θαυμαστές της σειράς εξέφρασαν τις ανησυχίες τους. Εν τέλει όμως ο ρόλος ήταν σχετικά μικρός, καθώς υποδύθηκε έναν στρατιώτη των Lannister που συναντά την Arya Stark και ερμηνεύει ένα τραγουδάκι για να δώσει μια ανθρώπινη διάσταση στους ανθρώπους που η Stark θεωρούσε κακούς.

Βεβαίως, πολλοί δήλωσαν «απογοητευμένοι» που ο χαρακτήρας του Sheeran επιβίωσε, τόσο της συνάντησής του με την Arya Stark, όσο και της επικής μάχης με δράκους που ακολούθησε λίγο μετά. Ένας από τους «απογοητευμένους» μάλιστα είναι ο ίδιος ο Ed Sheeran.

Μιλώντας στο Buzzfeed, ο Βρετανός καλλιτέχνης σχολίασε πως ο κοκκινομάλλης στρατιώτης των Lannister που ενσάρκωσε, μάλλον εξακολουθεί να ζει και να «αράζει» κάπου στο Westeros. Στη συνέχεια όμως συμπλήρωσε πως όσο διασκεδαστικά και να ήταν τα γυρίσματα και η όλη εμπειρία, ο βίαιος και βάναυσος θάνατος του χαρακτήρα του θα αποτελούσε «λύτρωση» για όσους αντέδρασαν στην guest εμφάνισή του.

Τα γυρίσματα του όγδοου και τελευταίου κύκλου της κεντρικής σειράς του «Game Of Thrones» ολοκληρώθηκαν, με το HBO να έχει προγραμματίσει την πρεμιέρα για την άνοιξη του 2019. Ελάχιστα πράγματα έχουν γίνει γνωστά για την υπόθεση των έξι επεισοδίων, οπότε υπάρχει το (μικρό) ενδεχόμενο να γίνει γνωστή η μοίρα του χαρακτήρα του Sheeran, τόσο εκεί όσο και σε μια από τις spin-off σειρές που βρίσκονται υπό σχεδιασμό.