Στα «μαχαίρια» Asia Argento και Rose McGowan

asia-argento-rose-mcgowan
ΤΡΙΤΗ, 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Οι ισχυρισμοί σεξουαλικής κακοποίησης κατά της Ιταλίδας σταρ βρίσκονται στο επίκεντρο της κόντρας της με την Αμερικανίδα ηθοποιό.

Η Asia Argento κατέθεσε μήνυση κατά της Rose McGowan, επειδή δεν ανακάλεσε δηλώσεις που έκανε για την Ιταλίδα τον περασμένο μήνα σε σχέση με τους ισχυρισμούς του Jimmy Bennett. Σύμφωνα με τον Bennett, η Argento του επιτέθηκε σεξουαλικά λίγες μέρες μετά τα 17α γενέθλιά του.

Ο Bennett αποκάλυψε επίσης πως δέχτηκε ένα ποσό των 380.000 δολαρίων από τον τότε σύντροφο της Argento, τον chef Anthony Bourdain. Η Ιταλίδα σταρ από την πλευρά της δήλωσε πως πλήρωσε το ποσό έπειτα από προτροπή του Bourdain, ώστε να αποφευχθεί η αρνητική δημοσιότητα σε σχέση με τις καταγγελίες που είχε κάνει για τον Harvey Weinstein και τη θέση της στο κίνημα #MeToo. Παράλληλα, η Argento ισχυρίστηκε πως η ίδια έπεσε θύμα κακοποίησης από τον Bennett, κάτι το οποίο διαψεύδει η πλευρά του νεαρού ηθοποιού και μουσικού.

AP/REX/Shutterstock / Alessandra Tarantino

Asia Argento και Rose McGowan έχουν συμμετάσχει μαζί σε διαδηλώσεις του κινήματος #MeToo.

Μετά τις αποκαλύψεις, η Rose McGowan σχολίασε πως η Argento «ξόδεψε και ρίσκαρε πολλά» για να σταθεί μαζί της στο κίνημα #MeToo και εξέφρασε την ελπίδα πως «θα βρει τον δρόμο» προς την αναμόρφωση και τη βελτίωση. «Όλοι μπορούν να γίνουν καλύτεροι – ελπίζω πως μπορείς και εσύ. Κάνε το σωστό. Να είσαι ειλικρινής. Να είσαι δίκαιη. Άσε τη δικαιοσύνη να συνεχίσει την πορεία της. Να είσαι ο άνθρωπος που ευχόσουν να ήταν ο Harvey» έγραψε η McGowan στην ανοιχτή επιστολή της.

Απαντώντας στο μήνυμα της McGowan τη Δευτέρα, η Argento την κάλεσε μέσω Twitter να ανακαλέσει τις «δυσφημιστικές δηλώσεις» της εντός 24 ωρών, ειδάλλως θα αναγκαστεί να απευθυνθεί στη δικαιοσύνη. Με την προθεσμία να έχει περάσει, η Argento δήλωσε πως έχει δώσει εντολή στους δικηγόρους της να καταθέσουν μήνυση εναντίον της McGowan για απάτη, καταναγκασμό και δυσφήμηση.