Οι «Χοντρός και Λιγνός» επανέρχονται και αυτό είναι το πρώτο τρέιλερ

stan-and-ollie
ΤΕΤΑΡΤΗ, 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Steve Coogan και John C. Reilly ενσαρκώνουν το θρυλικό κωμικό δίδυμο από την χρυσή εποχή του Χόλυγουντ.

Ο Stan Laurel και ο Oliver Hardy υπήρξαν ένα από τα σπουδαιότερα δίδυμα στον χώρο του θεάματος, με το οποίο διασκέδασαν γενιές και γενιές, από τα χρόνια του βωβού κινηματογράφου, μέχρι την έγχρωμη εποχή της τηλεόρασης. Η ζωή των δύο χαρισματικών slapstick κωμικών έχει μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη από τον σκηνοθέτη της ταινίας «Διαφθορά», Jon S. Baird, με τους Steve Coogan και John C. Reilly στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Το σενάριο της βιογραφικής ταινίας φέρει την υπογραφή του συγγραφέα της δραματικής ταινίας «Φιλομένα», Jeff Pope, και παρουσιάζει την μακρόχρονη φιλία καθώς και τις επιτυχίες, τις διενέξεις και τα προβλήματα που αντιμετώπισαν οι Laurel και Hardy. Βάσει του τρέιλερ, η επιλογή των Coogan και Reilly φαίνεται ιδανική, με τους δύο ηθοποιούς να έχουν χημεία ανάλογη των χαρακτήρων που υποδύονται.

Wikipedia

Οι δύο κωμικοί συμπρωταγωνίστησαν σε πάνω από 100 ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους.

Πλάι τους εμφανίζονται η Shirley Henderson στον ρόλο της συζύγου του Hardy, η Nina Arianda στον ρόλο της συζύγου του Laurel, καθώς και οι Danny Huston και Rufus Jones. Η ταινία θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της στο φεστιβάλ κινηματογράφου BFI στο Λονδίνο στις 21 Οκτωβρίου και θα προβληθεί στις αίθουσες τον χειμώνα του 2019.