Τι συμβαίνει με τη νέα ταινία του Keanu Reeves;

keanu-reeves Richard Shotwell
ΠΕΜΠΤΗ, 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Το «Replicas» αφηγείται την ιστορία ενός επιστήμονα που αποφασίζει να κλωνοποιήσει την οικογένεια που έχασε σε τροχαίο δυστύχημα.

Τον περασμένο Οκτώβριο κυκλοφόρησε το τρέιλερ για την ταινία επιστημονικής φαντασίας, «Replicas», με τον Keanu Reeves στον ρόλο ενός εμμονικού επιστήμονα ο οποίος χάνει την οικογένεια του σε ένα αυτοκινητικό δυστύχημα. Όπως όλοι οι (τρελοί) επιστήμονες σε τέτοιες ταινίες, ο χαρακτήρας του Reeves αποφασίζει να κλωνοποιήσει τα μέλη της οικογένειας της, αλλά δυστυχώς για τον ίδιο κάτι δεν πάει καλά.

Στο τέλος του τρέιλερ δεν υπήρχε ημερομηνία εξόδου, αλλά η ένδειξη πως η ταινία θα κυκλοφορήσει «σύντομα». Ένα νέο teaser τρέιλερ της ταινίας κυκλοφόρησε μέσα στην εβδομάδα, όπου δίδονται ακόμα λιγότερες λεπτομέρειες σχετικά με την πλοκή. Η οικογένεια του χαρακτήρα του Reeves για παράδειγμα αναφέρεται ελάχιστα, αφήνοντας να εννοηθεί πως η κλωνοποίηση αποτελεί την «μεγάλη έκπληξη».

Η εταιρεία παραγωγής ισχυρίζεται πως δεν χρειάστηκαν επιπλέον γυρίσματα, χωρίς όμως να δίνει εξηγήσεις σχετικά με την καθυστερήσεις. Αξίζει να σημειωθεί πως η Entertainment Studios απέκτησε τα δικαιώματα διανομής του «Replicas» λίγες εβδομάδες πριν την κυκλοφορία του πρώτου τρέιλερ, όταν ενδεχομένως δεν είχε ξεκάθαρα σχέδια προώθησης του.

Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Jeffrey Nachmanoff, ενώ το σενάριο έγραψε ο Chad St. John. Πλάι στον Reeves εμφανίζονται οι Alice Eve, Thomas Middleditch και John Ortiz μεταξύ άλλων.

Δείτε πρώτο τρέιλερ πατώντας εδώ και το νέο teaser τρέιλερ πατώντας εδώ.