Πώς ο Danny DeVito έσωσε τη ζωή του Michael Douglas από ένα φίδι

michael-douglas-danny-devito Matt Baron
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

«Ευτυχώς που δεν τον δάγκωσε στους όρχεις, ειδάλλως θα ήταν νεκρός» δήλωσε με σαρκασμό ο DeVito.

Ο Danny DeVito έδωσε μια συνέντευξη στο The Talk, στο πλαίσιο προώθησης της νέας του ταινίας «Ο μικροπόδαρος», όπου αποκάλυψε πως έσωσε τη ζωή του Michael Douglas, όταν τον δάγκωσε ένα φίδι κατά τη διάρκεια γυρισμάτων της περιπέτειας, «Κυνηγώντας το πράσινο διαμάντι», το 1984.

«Ήμασταν στο Μεξικό, σε ένα πραγματικά άγριο μέρος. Υπήρχε ένας τύπος που είχε ένα φορτηγό με ένα κλουβί και μέσα στην καρότσα του φορτηγού υπήρχαν φίδια» εξήγησε ο DeVito, συμπληρώνοντας πως ο ίδιος τα φοβάται. Ο συμπρωταγωνιστής του όμως, συνέχισε ο 73χρονος ηθοποιός, δεν είχε κανέναν ενδοιασμό.

Έτσι λοιπόν ο Douglas πήρε ένα φίδι στα χέρια του και όλοι τον πλησίασαν έκπληκτοι για να δουν καλύτερα. Παρά τις προειδοποιήσεις του DeVito πως το φίδι μπορεί να τον δαγκώσει, ο συμπρωταγωνιστής του ήταν καθησυχαστικός.

«Τότε το φίδι τον δαγκώνει στο χέρι. Πάντα άκουγα πως το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να ρουφήξεις το αίμα κατευθείαν. Το έκανα. Έπιασα το χέρι του και έφτυνα παντού, λέγοντας του πως ευτυχώς που δεν τον δάγκωσε στους όρχεις, ειδάλλως θα ήταν νεκρός» δήλωσε με σαρκασμό ο DeVito.