Έρχονται θεματικά πάρκα «Game Of Thrones»

game-of-thrones-2
ΤΡΙΤΗ, 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Ανοίγουν στο κοινό τα σετ γυρισμάτων της επικής σειράς φαντασίας που πραγματοποιήθηκαν στη Βόρειο Ιρλανδία.

Μπορεί η κεντρική ιστορία του «Game Of Thrones» να ολοκληρώνεται με τον όγδοο κύκλο που θα προβληθεί τον επόμενο χρόνο, αλλά οι παραγωγοί της σειράς έχουν μεγάλα σχέδια για το μέλλον του franchise. Πέραν των spin-offs που βρίσκονται ακόμα υπό σχεδιασμό, το HBO αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τα σετ γυρισμάτων της σειράς, τα οποία θα είναι ανοιχτά στο κοινό.

Το αμερικάνικο τηλεοπτικό δίκτυο έχει ήδη έρθει σε σχετικές συμφωνίες ώστε να διαχειριστεί τοποθεσίες όπως το Castle Ward (το οποίο εμφανίζεται ως Winterfell στην σειρά), το Castle Black στο Magheramorne και τα σετ στα Linen Mill Studios του Μπέλφαστ.

«Το HBO γιορτάζει με ενθουσιασμό τη δουλειά της δημιουργικής ομάδας και του συνεργείου του “Game Of Thrones” στη διατήρηση αυτών των τοποθεσιών και καλεί τους θαυμαστές να επισκεφτούν την Βόρεια Ιρλανδία και να εξερευνήσουν το Westeros αυτοπροσώπως» δήλωσε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος του δικτύου, Jeff Peters.

Στη συνέχεια, ο Peters τόνισε πως οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία όχι μόνο να δουν από κοντά τα σετ της αγαπημένης τους σειράς, αλλά και να μάθουν περισσότερο για την πλούσια ιστορία και τον πολιτισμό της χώρας και το πώς επηρέασε την παραγωγή.