Ο Will Smith γιόρτασε τα 50ά γενέθλια κάνοντας bungee jump από ένα ελικόπτερο

will-smith
ΤΕΤΑΡΤΗ, 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

«Η ελευθερία τού απλά να είσαι και να κάνεις αυτός που είσαι και αυτό που κάνεις, είναι απολύτως συναρπαστική» τόνισε ο ηθοποιός και ράπερ.

Ο πολυτάλαντος Will Smith έκλεισε πρόσφατα τα 50 του χρόνια και το γιόρτασε κάνοντας (ξανά) ένα bungee jump από ελικόπτερο, πάνω από το Γκραντ Κάνιον. Ο Smith μοιράστηκε την εκπληκτική εμπειρία και τις σκέψεις του με τους followers του στο YouTube.

«Θεέ μου, είναι τόσο υπέροχο, είναι τόσο υπέροχο» ακούγεται να φωνάζει ο Smith καθώς πέφτει από το ελικόπτερο. Στο έδαφος βρισκόταν η σύζυγός του, Jada Pinkett Smith, τα τρία τους παιδιά Trey, Jaden και Willow καθώς και ο φίλος και συμπρωταγωνιστής του ηθοποιού στον «Φρέσκο Πρίγκιπα του Μπελ Αιρ», Alfonso Ribeiro.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε ο Will Smith στο κανάλι του στο YouTube

YouTube

Όπως εξήγησε ο ίδιος, αποφάσισε να κάνει το bungee jump για το κανάλι Yes Theory στο YouTube, το οποίο προκαλεί ανθρώπους να κάνουν κάτι έξω από το comfort zone τους. Μετά το άλμα του ο ηθοποιός σχολίασε πως θα δυσκολευτεί να διατυπώσει με ακρίβεια την «πραγματική σχέση μεταξύ ελευθερίας και χαράς».

«Υπάρχει μια ιδέα που κοχλάζει στο μυαλό μου, όπου ο φόβος είναι ένα κλουβί, ο φόβος σε παγιδεύει πραγματικά. Ο πατέρας μου έφυγε πριν από περίπου ένα χρόνο και υπάρχει κάτι από αυτή την αντιπαράθεση με τον θάνατο που σε κάνει να ζεις πιο ελεύθερα. Η ελευθερία του απλά να είσαι και να κάνεις αυτός που είσαι και αυτό που κάνεις, είναι απολύτως συναρπαστική» τόνισε με ενθουσιασμό ο 50χρονος Smith.