Rachel Weisz και Daniel Craig απέκτησαν το πρώτο τους παιδί

rachel-weisz-daniel-craig Gregory Pace
ΠΕΜΠΤΗ, 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός είχε αποκαλύψει την εγκυμοσύνη της τον περασμένο Απρίλιο.

Η Rachel Weisz και ο Daniel Craig απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, μια κόρη. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και ο σύζυγος της δεν έχουν προβεί σε κάποια ανακοίνωση, αλλά, σύμφωνα με πηγές της Daily Mail, δήλωσαν σε φίλους τους πως είναι «πάρα πολύ χαρούμενοι». Το τελευταίο διάστημα το ζευγάρι κράτησε χαμηλό προφίλ στη Νέα Υόρκη, καθώς προετοιμάζονταν για τον ερχομό της κόρης τους.

Τελευταία τους κοινή, δημόσια εμφάνιση ήταν τον περασμένο Απρίλιο. Τότε η 48χρονη ηθοποιός αποκάλυψε πως ήταν έγκυος σε συνέντευξη με τους New York Times, στο πλαίσιο προώθησης της δραματικής ταινίας «Disobedience» του Sebastián Lelio. «Θα δείχνω έγκυος σε λίγο, ο Daniel και εγώ είμαστε τόσο ευτυχισμένοι» είχε δηλώσει τότε η Weisz, συμπληρώνοντας: «Θα κάνουμε έναν μικρό άνθρωπο. Ανυπομονούμε να τον ή την γνωρίσουμε, είναι όλα τόσο μυστήρια».

Την ίδια περίοδο, μια πηγή από την βιομηχανία του κινηματογράφου είχε δηλώσει στο People πως η απόφαση να αποκτήσουν μαζί παιδιά «δεν ήταν έκπληξη» καθώς «είναι και οι δύο έξυπνοι, εξασφαλισμένοι και το να αποκτήσουν έναν παιδί είναι το φυσικό επόμενο βήμα, αν και έχουν παιδιά από προηγούμενες σχέσεις». Στη συνέχεια η πηγή τόνισε πως «θαυμάζουν ο ένας τον άλλο και θέλουν να διατηρήσουν τον γάμο τους ζωντανό και συναρπαστικό».

Picture Perfect/REX/Shutterstock

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Ιούνιο του 2011.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2011, μόλις έξι μήνες αφότου ξεκίνησε η σχέση τους. Η Weisz έχει έναν 12χρονο γιο, τον Henry, τον οποίο απέκτησε με τον Darren Aronofsky, ενώ ο Craig την 26χρονη Ella που απέκτησε με την πρώην σύζυγό του, Fiona Loudon.