Συνεχίζει το πρόγραμμα απεξάρτησης ο Ben Affleck

ben-affleck
ΠΕΜΠΤΗ, 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Casey Affleck: «Ο αλκοολισμός έχει τεράστιο αντίκτυπο όχι μόνο στο άτομο, αλλά και στην οικογένειά του».

Τον περασμένο μήνα έγινε γνωστό πως ο Ben Affleck έκανε εισαγωγή σε κλινική απεξάρτησης για τον εθισμό του στο αλκοόλ. Ο 46χρονος ηθοποιός και σκηνοθέτης ολοκλήρωσε ένα πρόγραμμα 30 ημερών και εθεάθη έξω από τα γραφεία της Warner Bros την Τετάρτη. Ο Affleck φορούσε ένα καπέλο, γαλάζιο t-shirt, σκούρο μπλε σορτσάκι, μαύρο φούτερ και αθλητικά παπούτσια και ενδεχομένως πήγε να διαπραγματευτεί το μέλλον του ως Batman.

Σύμφωνα με μια πηγή που μίλησε στο People, ο Affleck είναι «πολύ καλύτερα» μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος και πιθανότατα θα παραμείνει κι άλλο στην κλινική. «Είναι πολύ καλύτερα, αλλά χρειάζεται να συνεχίσει να λαμβάνει φροντίδα» δήλωσε χαρακτηριστικά η πηγή εκτιμώντας παράλληλα πως η δημοσιότητα που δόθηκε στην εισαγωγή του είχε θετικό αντίκτυπο.

Variety/REX/Shutterstock / Andrew H. Walker

O Casey Affleck τόνισε πως ο αδερφός του κάνει μεγάλη προσπάθεια για αντιμετωπίσει τα προβλήματα του με το αλκοόλ.

«Ο Ben φαίνεται πως παίρνει αυτή την επίσκεψη στην κλινική πιο σοβαρά και αυτή τη φορά είναι διαφορετικά. Δεν θέλει τα παιδιά του να πρέπει να το ξαναβιώσουν. Ο Ben προσπαθεί πολύ σκληρά να γίνει καλύτερα. Αντιμετωπίζει τα πράγματα μέρα με την μέρα, αλλά φαίνεται πως σκοπεύει να παραμείνει στο κέντρο θεραπείας για τουλάχιστον άλλες δύο εβδομάδες» συμπλήρωσε η πηγή του άρθρου.

Η συνεισφορά και στήριξη της Jennifer Garnerπρώην συζύγου του Affleck και μητέρα των παιδιών του – υπήρξε καταλυτική, καθώς οι δύο ηθοποιοί διατηρούν καλές σχέσεις μετά το διαζύγιό τους. Αντίστοιχα, και ο Casey Affleck πρόσφατα δήλωσε στο Entertainment Tonight πως ο αδερφός του αποφάσισε να κάνει εισαγωγή στην κλινική «για τα παιδιά και τη μητέρα τους».

«Ο αλκοολισμός έχει τεράστιο αντίκτυπο όχι μόνο στο άτομο, αλλά και στην οικογένειά του. Νομίζω για τα παιδιά και τη μητέρα τους – και για τον ίδιο του τον εαυτό – προσπαθεί να τα καταφέρει και να συνέλθει» εξήγησε ο Casey Affleck για τον αδερφό του.