Cara Delevingne: «Δεν κατήγγειλα τη σεξουαλική μου κακοποίηση από ντροπή»

cara-delevingne
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

«Δεν ήθελα να καταστρέψω δημόσια τη ζωή κάποιου, αν και ιδιωτικά κατέστρεψε τη δική μου» δήλωσε η Βρετανίδα ηθοποιός.

Η Cara Delevigne εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δίσταζε να καταγγείλει τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη. «Ένιωθα ντροπή για αυτό που συνέβη και δεν ήθελα να καταστρέψω δημόσια τη ζωή κάποιου, αν και ιδιωτικά κατέστρεψε τη δική μου», έγραψε το 26χρονο μοντέλο και ηθοποιός στο Twitter.

Η ανάρτηση της Delevigne συνοδευόταν από το hashtag #WhyIDidntReport, το οποίο εμφανίστηκε μετά από πρόσφατες δηλώσεις του Donald Trump, σύμφωνα με τον οποίο τα θύματα σεξουαλικής κακοποίησης θα έπρεπε να είχαν καταγγείλει το συμβάν όταν συνέβη.

Τα διχαστικά σχόλια του Αμερικανού προέδρου έγιναν στο πλαίσιο των σοβαρών καταγγελιών σεξουαλικής κακοποίησης που αντιμετωπίζει ο υποψήφιος για ισόβια θέση στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ, Brett Kavanaugh. Σύμφωνα με τις καταγγελίες που ήρθαν στο φως, ο Kavanaugh φέρεται να είχε επιτεθεί σεξουαλικά σε πολλές γυναίκες στα εφηβικά και φοιτητικά του χρόνια.

Η Βρετανίδα ηθοποιός και μοντέλο ενδέχεται να αναφέρεται στην περίπτωση του Harvey Weinstein, τον οποίο είχε κατηγορήσει για ανάρμοστη συμπεριφορά σε δωμάτιο ξενοδοχείου. «Δίσταζα να μιλήσω ανοιχτά. Δεν ήθελα να βλάψω την οικογένειά του. Ένιωθα τύψεις σαν να είχα κάνει κάτι κακό» είχε γράψει στο Instagram τον περασμένο Οκτώβριο.