Η Gwyneth Paltrow παντρεύτηκε τον Brad Falchuk και οι καλεσμένοι ήταν εξίσου λαμπεροί

gwyneth-paltrow-brad-falchuk
ΔΕΥΤΕΡΑ, 01 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Λίγοι και καλοί φίλοι από τον χώρο του θεάματος παρευρέθηκαν στον κρυφό γάμο της ηθοποιού με τον σεναριογράφο και σκηνοθέτη που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο.

Η Gwyneth Paltrow και ο Brad Falchuk ενώθηκαν με τα δεσμά το γάμου σε μια ιδιωτική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Χάμπτονς της Νέας Υόρκης το Σάββατο. Το ζευγάρι είχε ανακοινώσει τον αρραβώνα του τον περασμένο Ιανουάριο (μέσω του περιοδικού που εκδίδει η Paltrow μέσω του Goop), μετά από τρία χρόνια σχέσης.

Όπως θα περίμενε κανείς, στον γάμο παρευρέθηκαν λίγοι και εκλεκτοί καλεσμένοι από τον χώρο του θεάματος. Την Παρασκευή ο γνωστός κωμικός ηθοποιός Jerry Seinfeld με τη σύζυγό του, Jessica, διοργάνωσαν ένα δείπνο στο σπίτι τους στο Χάμπτονς και ήταν από τους πρώτους καλεσμένους που έφτασαν στνο γάμο το Σάββατο. Μαζί τους ήταν ο συμπρωταγωνιστής της Paltrow στις ταινίες «Iron Man», Robert Downey Jr., ο οποίος φωτογραφήθηκε με τον «παλιόφιλό» του, Rob Lowe.

Στον γάμο παρευρέθηκαν επίσης η Cameron Diaz με τον σύζυγό της Benji Madden. Σύμφωνα με πηγή του People, η Diaz ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένη, λέγοντας πως οι δυο ηθοποιοί συχνά συζητούσαν για την τελετή με την Diaz να τη συμβουλεύει για το πώς να κρατήσει τον γάμο κρυφό. Η Diaz παντρεύτηκε τον μουσικό το 2015 και διοργάνωσε τον γάμο της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κάτι το οποίο ήθελε και η Paltrow.

Από τον γάμο δεν θα μπορούσε να λείπει η μητέρα της Paltrow, Blythe Banner, η οποία δήλωσε σε φωτογράφους πως «ήταν υπέροχος – ο πιο όμορφος γάμος που έχω δει ποτέ». Στον γάμο παρευρέθηκε επίσης ο Steven Spielberg με τη σύζυγό του, Kate Capshaw.

Goop

O αρραβώνας των Paltrow και Falchuk ανακοινώθηκε μέσω του περιοδικού Goop.

Ο πρώην σύζυγος της Paltrow, Chris Martin, των Coldplay, δεν παρευρέθηκε στην τελετή, καθώς το ίδιο βράδυ είχε προγραμματίσει μια εμφάνιση στο Global Citizen Festival στη Νέα Υόρκη. Η Paltrow και ο Martin έχουν αποκτήσει δύο παιδιά – την Apple και τον Moses – και διατηρούν καλές σχέσεις μετά τον χωρισμό τους. Ο Falchuk από την πλευρά του έχει δυο παιδιά από τον προηγούμενο γάμο του με την Suzanne Bukinik, τον Brody και την Isabella.