Καυστικός και απολαυστικός ο Matt Damon στην πρεμιέρα του «Saturday Night Live»

matt-damon-saturday-night-live Will Heath
ΔΕΥΤΕΡΑ, 01 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός θύμισε τον Alec Baldwin στην guest εμφάνισή του ως Brett Kavanaugh.

Η σατυρική τηλεοπτική σειρά «Saturday Night Live» του NBC επέστρεψε το περασμένο Σάββατο στην μικρή οθόνη και, όπως πέρσι, έτσι και φέτος ο σχολιασμός των πολιτικών εξελίξεων στην Αμερική αποτελούν ένα από τα highlights του 44ου κύκλου. Παρουσιαστής στην πρεμιέρα της εκπομπής ήταν ο Adam Driver, αυτός όμως που έκανε τη διαφορά ήταν ο Matt Damon.

Δείτε την εμφάνιση του Matt Damon 

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός υποδύθηκε τον Brett Kavanaugh, τον εκλεκτό του Donald Trump για το ανώτατο δικαστήριο της χώρας, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης κατά τα εφηβικά και φοιτητικά του χρόνια. Ο Kavanaugh εμφανίστηκε ενώπιον της Συγκλήτου, όπου έπρεπε να απαντήσει στις κατηγορίες, τις οποίες και ερευνά παράλληλα το FBI.

Ως Kavanaugh, ο Damon ήταν απολαυστικός, θυμίζοντας αρκετά την ερμηνεία του Alec Baldwin στον ρόλο του Trump. Το σκηνικό της εκπομπής θύμιζε τη Σύγκλητο, με τον Damon να αντιμετωπίζει με θρασύτητα και σιγουριά τόσο τις ερωτήσεις σχετικά με την κατανάλωση αλκοόλ στα νεανικά του χρόνια (όπου απάντησε «Εννοείται εάν ήμουν cool; Ναι, ήμουν») και τις κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης, λέγοντας: «Δεν ξέρω τη σημασία της λέξης stop».

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Donald Trump σχολίασε μέσω Twitter πως δεν παρακολουθεί την εκπομπή (παρά το γεγονός ότι έχει αναφερθεί σε αυτή πολλές φορές), καθώς δεν τη θεωρεί διασκεδαστική, ενώ δήλωσε πως αποτελεί «πολιτική διαφήμιση» για το κόμμα των Δημοκρατικών. Στη συνέχεια συμπλήρωσε πως «άκουσε» ότι ο Kanye West, ο οποίος φόρεσε ένα καπέλο της προεκλογικής καμπάνιας του Trump μετά την εμφάνισή του στην εκπομπή, ήταν «υπέροχος».