Arnold Schwarzenegger και Linda Hamilton ξανασμίγουν στον νέο «Εξολοθρευτή»

arnold-schwarzenegger-linda-hamilton
ΔΕΥΤΕΡΑ, 01 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Η νέα ταινία θα λειτουργήσει ως reboot στη σειρά και θα αποτελεί συνέχεια στο «Εξολοθρευτής 2: Μέρα κρίσης».

Ο Arnold Schwarzenegger ευχήθηκε χρόνια πολλά στην Linda Hamilton μέσω Instagram, όπου ανέβασε δύο φωτογραφίες με τη συμπρωταγωνίστριά του στη νέα ταινία του «Εξολοθρευτή». Η πρώτη φωτογραφία είναι από την παραγωγή του «Εξολοθρευτής 2: Μέρα κρίσης» του 1991, ενώ η δεύτερη είναι από την παραγωγή του νέου σίκουελ.

«Χρόνια πολλά στην καλή μου φίλη, Linda Hamilton. Μια από τις αγαπημένες μου συμπρωταγωνίστριες, μια πραγματική badass και ένας υπέροχος άνθρωπος. Είμαι ενθουσιασμένος που είμαστε ξανά μαζί» έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του ο Schwarzenegger.

Στη νέα ταινία η Hamilton επιστρέφει στον ρόλο της Sarah Connor για να συμμαχήσει με τις Mackenzie Davis και Natalia Reyes στον πόλεμο κατά του Skynet και των εξεγερμένων μηχανών. Σκηνοθέτης της νέας ταινίας, η οποία θα αποτελεί εν μέρει reboot στη σειρά, είναι ο Tim Miller του «Deadpool». Πέραν όμως της Hamilton, στο franchise επιστρέφει ο δημιουργός της σειράς, James Cameron, στον ρόλο του παραγωγού, ο οποίος έχει αποκαλύψει ότι η νέα ταινία θα αποτελεί συνέχεια του «Μέρα κρίσης».

Τα γυρίσματα της νέας ταινίας έχουν ήδη ξεκινήσει και τον περασμένο μήνα διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες από την παραγωγή. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες η Reyes θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία ως Dani Ramos, μια νεαρή γυναίκα στην Πόλη του Μεξικό. Η πρεμιέρα της έκτης ταινίας στη σειρά επιστημονικής φαντασίας έχει προγραμματιστεί για τον Νοέμβριο του 2019.