Κόπηκαν από το «Venom» οι αγαπημένες σκηνές του Tom Hardy

tom-hardy Sang Tan
ΤΡΙΤΗ, 02 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Ο Βρετανός ηθοποιός αποκάλυψε πως έχουν κοπεί «30 με 40 λεπτά» σκηνών με μαριονέτες και μαύρο χιούμορ.

Ο Tom Hardy αποκάλυψε πως οι αγαπημένες του σκηνές από τα γυρίσματα του «Venom» δεν μπήκαν στο τελικό μοντάζ της ταινίας. Εκεί, ο Βρετανός ηθοποιός ενσαρκώνει τον Eddie Brock, τον αντίζηλο του Peter Parker ο οποίος μεταμορφώνεται σε θανάσιμο εχθρό του Spider-Man με τη βοήθεια ενός εξωγήινου συμβιωτικού οργανισμού που του δίνει υπερφυσικές δυνάμεις.

Η αποκάλυψη έγινε στo πλαίσιo συνέντευξης του ηθοποιού με το ComicsExplained. Εκεί ρωτήθηκε ποιες ήταν οι αγαπημένες του σκηνές στο «Venom» και ο Hardy δε δίστασε καθόλου στην απάντησή του. «Υπάρχουν 30 με 40 λεπτά σκηνών που δεν είναι σε αυτή τη ταινία» δήλωσε, εξηγώντας πως σε πολλές από αυτές γινόταν χρήση μαριονετών, ενώ άλλες είχαν μαύρο χιούμορ.

Ο ίδιος ο σκηνοθέτης της ταινίας, Ruben Fleischer, είχε δηλώσει πρόσφατα πως στόχος ήταν να είναι όσο πιο πιστός γίνεται στον χαρακτήρα του Venom στα κόμικς, καθώς και να είναι όσο βίαιη επιτρέπει η κατηγορία «PG-13» στους αμερικάνικους κινηματογράφους. Πιο συγκεκριμένα, ο Fleischer εξήγησε πως ο «Σκοτεινός Ιππότης» του Christopher Nolan αποτελεί σημείο αναφοράς για τον ίδιο.

Δείτε το τρέιλερ του «Venom»