Ben Affleck: «Αγωνίζομαι για τον εαυτό μου και την οικογένειά μου»

ben-affleck Jo Davidson
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 05 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

«Εάν έχεις ένα πρόβλημα το να αναζητάς βοήθεια είναι σημάδι θάρρους, όχι αδυναμίας ή αποτυχίας» τόνισε ο 46χρονος ηθοποιός.

Τον περασμένο Αύγουστο έγινε γνωστό πως ο Ben Affleck έκανε εισαγωγή σε κλινική απεξάρτησης από το αλκοόλ και πρόσφατα ολοκλήρωσε ένα πρόγραμμα 40 ημερών. Σε μια ανάρτησή του στο Instagram περιέγραψε τον εθισμό του ως έναν «δια βίου και δύσκολο αγώνα» και ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξη που έχει λάβει.

«Η στήριξη που έχω λάβει από την οικογένειά μου, τους συναδέλφους και θαυμαστές μου ξεπερνάει τα λόγια. Μου έχει δώσει τη δύναμη και τη στήριξη ώστε να μιλήσω για την ασθένειά μου με άλλους. Το να πολεμάς οποιονδήποτε εθισμό είναι ένας δια βίου και δύσκολος αγώνας. Λόγω αυτού, κανείς δεν είναι πραγματικά εντός ή εκτός θεραπείας. Είναι μια δέσμευση πλήρους απασχόλησης. Αγωνίζομαι για τον εαυτό μου και την οικογένειά μου» έγραψε ο Affleck.

Στη συνέχεια ο ηθοποιός εξηγεί: «Τόσος πολύς κόσμος έχει ανοιχτεί στα social media και έχει μιλήσει για τα δικά του ταξίδια με τον εθισμό. Σε αυτούς τους ανθρώπους θέλω να πω ευχαριστώ. Η δύναμή σας με έχει εμπνεύσει και στηρίξει κατά τρόπους που δεν πίστευα πως ήταν δυνατόν. Με βοηθάει να ξέρω πως δεν είμαι μόνος. Όπως πρέπει να υπενθυμίζω στον εαυτό μου, εάν έχεις ένα πρόβλημα το να αναζητάς βοήθεια είναι σημάδι θάρρους, όχι αδυναμίας ή αποτυχίας».

Κλείνοντας την ανάρτησή του, ο Affleck ευχαρίστησε και πάλι τον κόσμο για τη στήριξή του, σημειώνοντας πως θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την ελπίδα να μπορέσει στο μέλλον να αποτελέσει παράδειγμα για άλλους που αντιμετωπίζουν αντίστοιχα προβλήματα εθισμού.