Πώς σας φαίνεται η Margot Robbie στον ρόλο της Barbie;

margot-robbie
ΔΕΥΤΕΡΑ, 08 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Μετά την Amy Schumer και την Anne Hathaway, οι παραγωγοί της live-action ταινίας εξετάζουν την περίπτωση της Αυστραλής σταρ.

Η live-action ταινία της Barbie βρίσκεται στο στάδιο του σχεδιασμού για πολλά χρόνια και έχει αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα μέχρι τώρα. Αρχικά η Sony και Mattel συζητούσαν με την Amy Schumer για τον πρωταγωνιστικό ρόλο και το σενάριο, αλλά δεν κατάφεραν να έρθουν σε μια συμφωνία.

Στη συνέχεια οι παραγωγοί στράφηκαν στην Anne Hathaway για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ υπήρχαν φήμες για ενδιαφέρον της Patty Jenkins για τη σκηνοθεσία της live-action ταινίας. Όπως φαίνεται όμως οι συζητήσεις δεν καρποφόρησαν και το Variety ισχυρίζεται πως οι παραγωγοί συζητούν με την Margot Robbie.

Η live-action ταινία μπορεί να καθυστερεί, αλλά η Barbie έχει ήδη πρωταγωνιστήσει πολλές animated ταινίες και τηλεοπτικές σειρές.

Η πρεμιέρα της ταινίας είχε προγραμματιστεί αρχικά για τον περασμένο Ιούνιο, αλλά στην πορεία άλλαξε για τον Μάιο του 2020. Δεδομένης της έλλειψης βασικών συντελεστών, αλλά και του γεγονότος ότι η ταινία δεν διαθέτει πλέον στούντιο παραγωγής, μια νέα αναβολή στην κυκλοφορία της ταινίας είναι αρκετά πιθανή.