Πόσα Όσκαρ αξίζει το «Ένα αστέρι γεννιέται»;

a-star-is-born
ΤΡΙΤΗ, 09 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Οι θαυμαστές της Lady Gaga θεωρούν πως το ριμέικ του Bradley Cooper πρέπει να πρωταγωνιστήσει στα φετινά Όσκαρ.

Η πρώτη μάχη στον «πόλεμο» που κήρυξαν οι θαυμαστές της Lady Gaga στο «Venom» δεν είχε την αναμενόμενη έκβαση, αφού η ταινία της Sony με τον αντιήρωα της Marvel έσπασε τα ταμεία στην Αμερική, με τις εισπράξεις να ανέρχονται στα 80 εκατομμύρια δολάρια – ξεπερνώντας κατά 20 περίπου εκατομμύρια δολάρια το σχετικό ρεκόρ για τον Οκτώβριο που κατείχε μέχρι πρότινος το «Gravity» του Alfonso Cuarón.

Ο  Tom Hardy παίζει τον ομώνυμο ρόλο στο «Venom» του Ruben Fleischer.

Στην αντίπερα όχθη του «Ένα αστέρι γεννιέται» που σκηνοθέτησε ο Bradley Cooper, οι εισπράξεις ανήρθαν στα 42 εκατομμύρια δολάρια. Παρά την «ήττα» στα box office όμως, το musical με την Lady Gaga έχει ήδη ξεχωρίσει τόσο για τις ερμηνείες των πρωταγωνιστών, όσο και για την μουσική του.

Το «Ένα αστέρι γεννιέται» έχει ήδη αποσπάσει πολλά εγκωμιαστικά σχόλια για τις εξαιρετικές ερμηνείες τόσο του Bradley Cooper όσο και της Lady Gaga.

Πολλοί θαυμαστές της Αμερικανίδας pop star μάλιστα εξέφρασαν την άποψη πως το ριμέικ του Cooper πρέπει να πρωταγωνιστήσει στα επερχόμενα βραβεία Όσκαρ. Μένει λοιπόν να φανεί εάν οι φανς της Lady Gaga και του «Ένα αστέρι γεννιέται» θα μπορέσει να πάρουν «το αίμα τους» πίσω.