Σε αυτοκτονία οφείλεται τελικά ο θάνατος του Verne Troyer

verne-troyer
ΠΕΜΠΤΗ, 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Ο Αμερικάνος ηθοποιός, ο οποίος έγινε γνωστός για τον ρόλο του στις ταινίες «Austin Powers», πέθανε τον περασμένο Απρίλιο.

Οι ιατροδικαστικές αρχές του Λος Άντζελες ανακοίνωσαν πως ο θάνατος του Verne Troyer στις 21 Απριλίου του 2018 οφείλεται σε αυτοκτονία. Ο ηθοποιός, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός ως Mini-Me στις ταινίες «Austin Powers», πέθανε στην ηλικία των 49 ετών.

Σύμφωνα με άρθρο του Hollywood Reporter, η έκθεση του ιατροδικαστή αναφέρει ο θάνατος του Troyer ήταν «επακόλουθο της δηλητηρίασης από αλκοόλ» και πιστοποιήθηκε ως αυτοκτονία. Δύο εβδομάδες πριν τον θάνατό του, ο Troyer φέρεται να είχε νοσηλευτεί για υπερβολική μέθη, ενώ στο παρελθόν είχε αντιμετωπίσει προβλήματα αλκοολισμού και κατάθλιψης.

REX/Shutterstock

O  Verne Troyer ξεχώρισε στον ρόλο του Mini-Me δίπλα στον Mike Myers.

«Ο Verne ήταν ένα εξαιρετικά αγαθό άτομο. Ήθελε να κάνει τους πάντες να χαμογελούν, να είναι ευτυχισμένοι και να γελούν. Βοηθούσε στο μέτρο του δυνατού οποιοδήποτε βρισκόταν σε ανάγκη. Ο Verne ήταν επίσης ένας πολεμιστής σε σχέση τις δικές του μάχες. Όλα αυτά τα χρόνια αγωνίστηκε και κέρδισε, αγωνίστηκε και πάλεψε κι άλλο, αλλά δυστυχώς αυτή τη φορά ήταν πολύ. Η κατάθλιψη και η αυτοκτονία είναι πολύ σημαντικά θέματα. Ποτέ δεν ξέρεις τι μάχες δίνει κανείς μέσα του» είχε δηλώσει η οικογένεια του Troyer όταν έγινε γνωστός ο θάνατος του ηθοποιού.

Ο συμπρωταγωνιστής του Troyer στις ταινίες «Austin Powers», Mike Myers, είχε σχολιάσει πως «ο Verne ήταν απόλυτος επαγγελματίας και ένας φάρος θετικότητας για όσους είχαμε την τιμή να δουλέψουμε μαζί του. Είναι μια θλιβερή μέρα, αλλά ελπίζω ότι βρίσκεται σε ένα καλύτερο μέρος. Θα μας λείψει πολύ».