Το «Νεκροταφείο Ζώων» του Stephen King ξανά στη μεγάλη οθόνη

pet-sematary
ΠΕΜΠΤΗ, 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Jason Clarke, John Lithgow και Amy Seimetz πρωταγωνιστούν στο νέο ριμέικ του κλασικού μυθιστορήματος τρόμου.

Το «Νεκροταφείο Ζώων​» του Stephen King επιστρέφει ξανά στη μεγάλη οθόνη, σε σκηνοθεσία των Kevin Kölsch και Dennis Widmyer. Στη νέα εκδοχή του κλασσικού μυθιστορήματος τρόμου, ο Jason Clarke υποδύεται έναν γιατρό που μετακομίζει οικογενειακώς από τη Βοστόνη στο Μέιν.

Δείτε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας

Κοντά στο σπίτι του στην επαρχιακή πόλη θα ανακαλύψει ένα μυστηριώδες νεκροταφείο και, μετά από ξαφνική τραγωδία, ο γιατρός απευθύνεται για βοήθεια στον ηλικωμένο γείτονά του, τον οποίο υποδύεται ο John Lithgow. Ακολουθεί μια σειρά τρομακτικών γεγονότων, με πρωταγωνιστές ορισμένους σατανικούς τετράποδους, «πρώην φίλους».

Το ριμέικ των Kevin Kölsch και Dennis Widmyer κυκλοφορεί την άνοιξη του 2019.

Το πρώτο τρέιλερ του ριμέικ δίνει μερικές κλεφτές ματιές τόσο στην τοποθεσία όσο και στους χαρακτήρες. «Τα παιδιά προκαλούσαν το ένα το άλλο να πάνε στο δάσος το βράδυ. Ήξεραν για την ενέργεια εκείνου του μέρους. Την φοβόντουσαν» αναφέρει στο τρέιλερ ο χαρακτήρας του Lithgow.

Ο Stephen King εξέδωσε το μυθιστόρημα του το 1983, το οποίο στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη μεγάλη οθόνη το 1989 από την Mary Lambert, με τους Dale Midkiff, Denise Crosby και Fred Gwynne στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Η ταινία απέσπασε σχετικά θετικές κριτικές και ακολούθησε μια συνέχεια το 1992 με τους Edward Furlong, Anthony Edwards and Clancy Brown, η οποία όμως δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες.