Ρίχνουμε μια πρώτη ματιά στο «Ράμπο 5»

John-rambo-first-blood
ΠΕΜΠΤΗ, 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Μετά τον Ρόκι Μπαλμπόα, ο Sylvester Stallone επιστρέφει στο ρόλο του Τζον Ράμπο για μια τελευταία αποστολή διάσωσης.

Η επιτυχία των νέων ταινιών «Ρόκι» με τον Adonis Creed, η όρεξη του Sylvester Stallone άνοιξε και αποφάσισε να ξαναεπισκεφτεί έναν άλλο μεγάλο ρόλο του από το παρελθόν, τον Τζον Ράμπο. Μετά το «Τζον Ράμπο» του 2008, ο βετεράνος του Βιετνάμ θα επιστρέψει σε μια νέα ταινία η οποία τιτλοφορείται «Rambo 5: Last Blood».

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες το νέο σίκουελ θα θυμίζει σε ύφος το «Logan» και ενδεχομένως να είναι το τελευταίο τής σειράς. Το «Last Blood» άλλωστε στον τίτλο της νέας ταινίας παραπέμπει στον τίτλο της πρώτης, το «Πρώτο αίμα». Αναφορικά με την πλοκή, η Paz Vega υποδύεται μια δημοσιογράφο που ερευνά το εμπόριο ναρκωτικών στο Μεξικό και όταν ένα καρτέλ απαγάγει τον πατέρα της, ζητά τη βοήθεια του γερασμένου Ράμπο για να τον σώσει.

Τα γυρίσματα της ταινίας με τον Adrian Grunberg στην καρέκλα του σκηνοθέτη –και θητεία στις τηλεοπτικές σειρές «Narcos» και «Sense8» – έχουν ήδη ξεκινήσει. Το σενάριο φέρει την υπογραφή του Stallone και του Matt Cirulnick. Δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα κυκλοφορήσει, αλλά λογικά η ταινία θα κάνει την πρεμιέρα της μέσα στο 2019.