Ο Guy Ritchie επιστρέφει σε «γνώριμα μονοπάτια» με το «Toff Guys»

matthew-mcconaughey-kate-beckinsale-henry-golding
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Matthew McConaughey, Kate Beckinsale και Henry Golding έχουν συμφωνήσει να πρωταγωνιστήσουν στην επόμενη ταινία του Βρετανού σκηνοθέτη.

Έχοντας πρόσφατα ολοκληρώσει το live-action ριμέικ του «Αλαντίν» για την Disney, o Guy Ritchie έχει αρχίσει να σχεδιάζει τις επόμενες ταινίες του. Παράλληλα με μια τρίτη ταινία Σέρλοκ Χολμς με τον Robert Downey Jr. και τον Jude Law, ο Βρετανός σκηνοθέτης ετοιμάζει το «Toff Guys», το οποίο σηματοδοτεί την επιστροφή του στις δραματικές ταινίες με θέμα τον υπόκοσμο της Βρετανίας που τον ανέδειξαν.

Η ιστορία του «Toff Guys» θα αναφέρεται στον βρετανικό υπόκοσμο, όπως το «Δυο καπνισμένες κάνες» που κυκλοφόρησε το 1998.

Η υπόθεση της νέας ταινίας περιστρέφεται γύρω από έναν Βρετανό καθωσπρέπει μεγαλέμπορα ναρκωτικών, ο οποίος επιχειρεί να πουλήσει την ιδιαίτερα κερδοφόρα αυτοκρατορία του σε μια οικογένεια δισεκατομμυριούχων Αμερικάνων από την Οκλαχόμα. Ο Βρετανός σκηνοθέτης μάλιστα έχει ήδη συμφωνήσει με τους Matthew McConaughey, Kate Beckinsale και Henry Golding για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της ταινίας.

Invision/AP / Joel Ryan

Ο Guy Ritchie θα ξεκινήσει τα γυρίσματα του «Toff Guys» μέσα στο φθινόπωρο.

To σενάριο της ταινίας θα φέρει την υπογραφή των Ritchie, Marn Davies και Ivan Atkinson, ενώ σύμφωνα με τον πρόεδρο της Miramax, η οποία απέκτησε τα δικαιώματα διανομής της ταινίας στο φεστιβάλ κινηματογράφου των Καννών, τα γυρίσματα αναμένονται να ξεκινήσουν μέσα στο φθινόπωρο στην Αγγλία.