Peter Dinklage: «Ο θάνατος μπορεί να είναι εξαιρετική διέξοδος για τον Tyrion Lannister»

peter-dinklage Michael Buckner
ΤΡΙΤΗ, 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Ο 49χρονος ηθοποιός άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για τον χαρακτήρα του στο δραματικό φινάλε του «Game Of Thrones».

Τα γυρίσματα του τελευταίου κύκλου του «Game Of Thrones» μπορεί να έχουν ολοκληρωθεί, αλλά οι θαυμαστές της επικής σειράς φαντασίας θα πρέπει να περιμένουν μέχρι την άνοιξη του 2019 για την πρεμιέρα. Για να συντηρήσει το σασπένς (και για να αποφύγει τις διαρροές) το HBO έχει λάβει πολλά μέτρα και οι πρωταγωνιστές έχουν αποφύγει να δώσουν πληροφορίες για το μεγάλο φινάλε.

Ο Peter Dinklage έδωσε μια νέα συνέντευξη στο Vulture, στο πλαίσιο της βιογραφικής ταινίας του, «My Dinner With Hervé», αλλά παρά την επιμονή του δημοσιογράφου, ο ηθοποιός ήταν ιδιαίτερα επιφυλακτικός αναφορικά με τον χαρακτήρα του στο «Game Of Thrones», τον Tyrion Lannister. «Νιώθω πάρα, πάρα πολύ...προσπαθώ να βρω την κατάλληλη λέξη... Νομίζω πως του δόθηκε μια πολύ καλή κατάληξη. Δεν έχει σημασία τι είναι αυτή – ο θάνατος μπορεί να είναι μια εξαιρετική διέξοδος» σχολίασε ο Dinklage.

HBO

Η δήλωση έχει ερμηνευτεί από τους θαυμαστές της σειράς ως επιβεβαίωση πως ο Tyrion Lannister θα πεθάνει, αλλά υπάρχει το ενδεχόμενο ο 49χρονος ηθοποιός να ήθελε να αφήσει ανοιχτά τα ενδεχόμενα, στα οποία προφανώς περιλαμβάνεται και ο θάνατος. Σε κάθε περίπτωση δύσκολα θα αποκαλυφθούν περισσότερες πληροφορίες για την μοίρα του χαρακτήρα.

Πέραν όμως για το φινάλε της σειράς, ο Dinklage αναφέρθηκε στην εξέλιξη του χαρακτήρα του, ο οποίος αρχικά ήταν αρκετά ανεύθυνος και ένιωθε τύψεις ως «μαύρο πρόβατο» της οικογένειας. «Η ομορφιά του Tyrion είναι πως ξεπέρασε εκείνο τον τρόπο [σκέψης και συμπεριφοράς] σε δυο σεζόν και ανέπτυξε μια ισχυρή αίσθηση ευθύνης. Όχι ηθικής, γιατί την είχε ανέκαθεν, αλλά του τι να κάνει με την ευφυΐα του» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.