Το «Venom» απαντά στη Lady Gaga με τον Eminem

eminem-venom
ΤΡΙΤΗ, 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Ο χαρισματικός ράπερ τραγούδησε το νέο του single από την κορυφή του Empire State Building στη Νέα Υόρκη.

Η «διαμάχη» μεταξύ του πρόσφατου ριμέικ του «Ένα αστέρι γεννιέται» και του «Venom» συνεχίζεται πέραν των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και των κινηματογραφικών αιθουσών στα charts. Το δραματικό musical έχει στο «οπλοστάσιό» του τη Lady Gaga και τον Bradley Cooper, αλλά η ταινία της Sony έχει τον ανανεωμένο Eminem.

YouTube

Ο Αμερικάνος ράπερ τραγούδησε το νέο του single, «Venom», το οποίο περιλαμβάνεται τόσο στο soundtrack της ταινίας όσο και στο νέο του άλμπουμ, «Kamikaze», στην κορυφή του Empire State Building στη Νέα Υόρκη. Η δραματική ερμηνεία του Eminem πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της εμφάνισής τους στην τηλεοπτική εκπομπή του Jimmy Kimmel.

Δείτε την ερμηνεία του Eminem.

YouTube

Νωρίτερα στην εκπομπή ο Eminem μοιράστηκε διάφορα ενδιαφέροντα στοιχεία για την κατασκευή του εμβληματικού κτηρίου με τον συνεργάτη του Kimmel στην εκπομπή, τον Guillermo Rodriguez. Η μουσική της ταινίας με τον αντιήρωα της Marvel φέρει την υπογραφή του βραβευμένου με Grammy, Ludwig Goransson, ο οποίος έχει εργαστεί στο παρελθόν σε μεγάλες παραγωγές όπως «Μαύρος Πάνθηρας», «Creed» και «Atlanta».

«Ως φαν των κόμικς με τον Venom ήταν μια ενδιαφέρουσα πρόκληση για μένα να γράψω τη μουσική για δυο εξαιρετικά εκρηκτικούς χαρακτήρες που συγκατοικούν σε ένα σώμα. Η πρόκληση ήταν να δημιουργήσω δυο ξεχωριστές ταυτότητες στην αρχή της ιστορίας που αργότερα θα διαπλεχτούν και συγχωνευτούν» έχει σχολιάσει ο Goransson για το «πάντρεμα» της metal και ορχηστρικής μουσικής στο soundtrack που έγραψε.