Ο Chris Evans έβαλε τον Piers Morgan «στη θέση του»

chris-evan-piers-morgan-daniel-craig
ΤΕΤΑΡΤΗ, 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Τα επικριτικά σχόλια και οι αντιλήψεις του δημοσιογράφου για τον Daniel Craig και την αρρενωπότητα «έβαλαν φωτιά» στο Twitter.

Ο Chris Evans κατέκρινε τον Piers Morgan για το σχόλιο που έκανε σε μια φωτογραφία του Daniel Craig, όπου ο Βρετανός ηθοποιός φορά μάρσιπο μεταφοράς για το μωρό του. Ο Βρετανός τηλεπαρουσιαστής είχε γράψει «Ωχ 007…όχι και εσύ» με το hashtag #emasculatedBond, δηλαδή «ευνουχισμένος Μποντ».

Το σχόλιο προκάλεσε αντιδράσεις στο Twitter, με τον Chris Evans να «απαντά» στον δημοσιογράφο λέγοντας: «Πρέπει να είσαι τόσο αβέβαιος για τη δική σου αρρενωπότητα εάν σε απασχολεί το πώς ένας άλλος άνδρας κρατά το παιδί του. Όποιος άνδρας χάνει τον χρόνο του ποσοτικοποιώντας την αρρενωπότητα, είναι τρομοκρατημένος μέσα του».

Ο δημοσιογράφος εκτίμησε πως «ο Captain America δεν θα φόραγε μάρσιπο», για να λάβει απαντήσεις από πολλούς άλλους χρήστες του Twitter. Ένας σχολίασε πως θα ήταν υπέροχο εάν η Marvel Studios έβαζε μια σκηνή με τον υπερήρωα να φορά μάρσιπο για να «χλευάσει αυτή την άγνοια», ενώ ένας άλλος ανέβασε μια σχετική φωτογραφία.

Ο Morgan όμως δεν έμεινε εκεί και ανέβασε μια φωτογραφία με τον εαυτό του δείχνοντας τον «σωστό τρόπο» να κρατά κανείς ένα μωρό, χωρίς μάρσιπο. Ξανά όμως, ο δημοσιογράφος έλαβε απάντηση, αυτή τη φορά από τον ηθοποιό Ross Kemp, ο οποίος προκάλεσε τον Morgan, ανεβάζοντας μια φωτογραφία του φορώντας μάρσιπο.