Trent Reznor και Atticus Ross φαντάζονται εκ νέου την στοιχειωμένη μουσική του «Halloween»

trent-reznor-atticus-ross Michael Buckner
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Σύντομα κυκλοφορεί το νέο ριμέικ της κλασικής ταινίας τρόμου που γύρισε ο John Carpenter το 1978.

Η διασκευή του μουσικού θέματος της κλασικής ταινίας τρόμου «Halloween» του John Carpenter που ηχογράφησαν οι Trent Reznor και Atticus Ross το 2017 πρόκειται να κυκλοφορήσει σε βινύλιο την ερχόμενη εβδομάδα. Το single θα κυκλοφορήσει πριν το νέο ριμέικ του «Halloween» που σκηνοθέτησε ο David Gordon Green.

Η Jamie Lee Curtis επιστρέφει στον ρόλο της Laurie Strode για να αντιμετωπίσει για μια (τελευταία;) φορά τον μανιακό δολοφόνο Michael Myers.

Η νέα εκδοχή των Reznor και Ross θα κυκλοφορήσει από την Sacred Bones Records σε πορτοκαλί και μαύρο βινύλιο 12 ιντσών. Η ίδια δισκογραφική έχει προγραμματίσει να εκδώσει και το soundtrack του νέου ριμέικ στις 19 Οκτωβρίου.

Ακούστε το single του Trent Reznor και Atticus Ross.

«Θυμάμαι πολύ κάθαρα όταν οι φίλοι μου και εγώ στα δεκατρία παραπλανήσαμε τους γονείς μας για να μας αφήσουν να δούμε το “Halloween” όταν βγήκε το 1978. Φύγαμε από το κινηματογράφο αλλαγμένοι για πάντα» δήλωσε ο Reznor, τονίζοντας πως η μουσική που έγραψε ο Carpenter έμεινε βαθιά αποτυπωμένη στο μυαλό του. O Carpenter από την πλευρά σχολίασε πως «εντυπωσιάστηκε» από την ιδιοσυγκρασιακή και σκοτεινή διασκευή των Reznor και Ross.