Νέα καθυστέρηση για το «Wonder Woman 1984»

wonder-woman
ΤΡΙΤΗ, 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Η δεύτερη solo ταινία της Αμαζόνας υπερηρωίδας της DC θα κάνει την πρεμιέρα της τελικά το καλοκαίρι του 2020.

Οι χλιαρές επιδώσεις του «Justice League» στο box office είχε επιπτώσεις ακόμα και στην Wonder Man – μιας από τις λίγες επιτυχίες της Warner Bros με τους ήρωες της DC – καθώς η πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου σίκουελ αναβλήθηκε από τον χειμώνα το 2019 για τον Ιούνιο του 2020. Η ανακοίνωση ήρθε από την ίδια την Warner Bros, η οποία αυτό το διάστημα επανεξετάζει τον γενικότερο σχεδιασμό του franchise.

Η εμπορική αποτυχία του «Justice League» έφερε αλλαγές στον σχεδιασμό της Warner.

Παρά τα προβλήματα και τις φήμες σχετικά με το μέλλον του cinematic universe, o πρόεδρος εσωτερικής διανομής της Warner Bros Jeff Goldstein δήλωσε πως ο επίσημος λόγος της αναβολής ήταν επειδή η τεράστια επιτυχία της πρώτης ταινίας οφείλεται στην καλοκαιρινή πρεμιέρα. «Αυτή η κίνηση τοποθετεί την ταινία ακριβώς εκεί που ανήκει» τόνισε χαρακτηριστικά ο Goldstein.

Παρά τον «θάνατο» του στην πρώτη ταινία, ο χαρακτήρας του Chris Pine επιστρέφει στην δεύτερη.

Όπως προϊδεάζει ο τίτλος του «Wonder Woman 1984», η νέα περιπέτεια της Αμαζόνας ηρωίδας εκτυλίσσεται σε ένα ψυχροπολεμικό περιβάλλον. Η Gal Gadot και ο Chris Pine επιστρέφουν στους ρόλους της Wonder Woman και του Steve Trevor αντίστοιχα, ενώ η Kristen Wiig θα ενσαρκώσει τον κεντρικό εχθρό της ταινίας, την Cheetah. Η σκηνοθεσία φέρει για άλλη μια φορά την υπογραφή της Patty Jenkins, η οποία έγραψε το σενάριο σε συνεργασία με τους Geoff Johns και David Callaham.