Η Disney το σκέφτεται για ένα reboot των «Πειρατών της Καραϊβικής»

pirates-of-the-caribbean
ΤΕΤΑΡΤΗ, 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Οι σεναριογράφοι του «Deadpool» βρίσκονται σε συζητήσεις με την Disney για μια νέα σειρά ταινιών χωρίς τον Johnny Depp.

Με την Disney να έχει βαλθεί να γυρίσει live-action εκδοχές πολλών κλασικών ταινιών της – από την «Πεντάμορφη και το Τέρας» και το «Βιβλίο της Ζούγκλας» μέχρι τον «Αλαντίν» και τον «Βασιλιά των Λιονταριών» –  είναι σχεδόν αναπόφευκτο να γίνει ένα ριμέικ ενός πιο σύγχρονου franchise. Σύμφωνα με άρθρο του Deadline, η Disney εξετάζει το ενδεχόμενο ενός reboot των «Πειρατών της Καραϊβικής» και βρίσκεται σε συζητήσεις με τους σεναριογράφους του «Deadpool», Paul Wernick και Rhett Reese.

Παρά το γεγονός ότι η σειρά ταινιών με τον Johnny Depp έχει υπάρξει ιδιαίτερα κερδοφόρα – με τις εισπράξεις να ξεπερνούν τα τέσσερα δισεκατομμύρια δολάρια – οι πιο πρόσφατες ταινίες έχουν γίνει αρκετά μπερδεμένες, οπότε ένα reboot θα μπορούσε να απλοποιήσει τα πράγματα. Παράλληλα όμως η Disney μπορεί να θέλει να απεμπλακεί από τον Depp, ο οποίος τον τελευταίο καιρό έχει τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του λόγω της συμπεριφοράς του.

Ανεξάρτητα των αποφάσεων που θα παρθούν σχετικά με το μέλλον του franchise, ο Jerry Bruckheimer αναμένεται να διατηρήσει την αρχηγική θέση του ως εκτελεστικός παραγωγός. Οι Wernick και Reese πρόσφατα ολοκλήρωσαν τα σενάρια του «Six Underground» που θα σκηνοθετήσει ο Michael Bay για το Netflix, καθώς και το σίκουελ του «Zombieland» του οποίου τα γυρίσματα ξεκινούν τον Ιανουάριο.