Ο επιστήθιος φίλος του Russell Crowe είναι άλογο

gladiator
ΤΕΤΑΡΤΗ, 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Ο Νεοζηλανδός ηθοποιός αποκάλυψε πως συχνά πιάνει «κουβέντες» με τους «φίλους για μια ζωή» στα σετ των γυρισμάτων.

Πριν από λίγες εβδομάδες ο Liam Neeson αποκάλυψε πως συνάντησε έναν «φίλο από τα παλιά» στα γυρίσματα της νέας ταινίας των αδελφών Coen, ένα άλογο. Ο Neeson εξήγησε πως είχε δουλέψει με το συγκεκριμένο άλογο στο παρελθόν και όταν τον είδε τον αναγνώρισε χλιμιντρίζοντας και χτυπώντας τα πόδια του κάτω. Όπως φαίνεται, ο Neeson δεν είναι μοναδικός, αφού ο Russell Crowe δήλωσε πως έχει πιάσει και ο ίδιος φιλία με άλογα.

Σε μια νέα συνέντευξή του στο Vulture, ο Νεοζηλανδός ηθοποιός εξήγησε πως στις ταινίες του συχνά καβαλάει άλογα, ενώ έχει δεχτεί κομπλιμέντα για τις ικανότητές του στην ιππασία. Στη συνέχεια όμως αποκάλυψε πως ένα από τα άλογα στο ριμέικ του «Ρομπέν των Δασών» το 2010 είχε εμφανιστεί μαζί του στον «Μονομάχο», τον George.

Universal/Kobal/REX/Shutterstock

O Crowe συνεργάστηκε για πρώτη φορά με τον Rusty στο «Ρομπέν των Δασών» το 2010 και τον συνάντησε ξανά στο ριμέικ των «Άθλιων» το 2012.

«Έβαλα το χέρι μου κάτω από τα ρουθούνια του αρχικά και ακούμπησα το στόμα του. Αυτό κάνω, έτσι με αναγνωρίζουν» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Crowe. Αφού λοιπόν «χαιρετήθηκαν», ο ηθοποιός του είπε στο αυτί:«Μαζί κερδίσαμε ένα βραβείο Όσκαρ» και ο George φέρεται να «απάντησε» χλιμιντρίζοντας.

Ο Crowe αργότερα σχολίασε μέσω Twitter πως «κουβέντιαζε» καθημερινά με τον George, ενώ το ίδιο ισχύει και για ένα άλλο άλογο που γνώρισε στον «Ρομπέν των Δασών» του Ridley Scott, τον Rusty, με τον οποίο έπιανε κουβέντα στους «Άθλιους».