Ο Ross Geller από «Τα φιλαράκια» ύποπτος για κλοπή στην Αγγλία;

friends-ross-geller-david-schwimmer
ΤΕΤΑΡΤΗ, 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Ένας «σωσίας» του Αμερικάνου ηθοποιού αναζητείται από την αστυνομία και οι χρήστες του Facebook «ξεσάλωσαν».

Η αστυνομία του Μπλάκπουλ ανέβασε στο Facebook την φωτογραφία ενός υπόπτου, ο οποίος αναζητείται για κλοπή και που μοιάζει εκπληκτικά με τον David Schwimmer από την τηλεοπτική σειρά «Τα φιλαράκια». Στην φωτογραφία ο «σωσίας» του ηθοποιού κρατά ένα κιβώτιο με μπύρες και φέρεται να εμπλέκεται σε κλοπή που έγινε σε εστιατόριο της αγγλικής πόλης.

«Έχουμε ερευνήσει το θέμα διεξοδικά και έχουμε επιβεβαιώσει πως ο David Schwimmer βρισκόταν στην Αμερική τη συγκεκριμένη ημέρα» σχολίασε η αστυνομία στην ανάρτησ;h της. Πολλοί από τους ευφάνταστους χρήστες του Facebook παρέπεμψαν σε γνωστές ατάκες και περιστατικά από τη ζωή του Ross Geller.

Έχοντας δεχτεί χιλιάδες χιουμοριστικά μηνύματα αναφορικά με τον ύποπτο, η αστυνομία ευχαρίστησε τους χρήστες του Facebook για την «γρήγορη ανταπόκριση». Στο «παιχνίδι» μάλιστα μπήκε αστυνομικό τμήμα της Σκωτίας, το οποίο προειδοποίησε το κοινό πως ο ύποπτος έχει σπουδάσει καράτε και είναι εξπέρ την τέχνη του Unagi, δηλαδή της πλήρης επίγνωσης.

REX/Shutterstock / Matt Baron

Σύμφωνα με τις έρευνες της αστυνομίας του Μπλάκπουλ ο David Schwimmer βρισκόταν στην Αμερική όταν έγινε η κλοπή στο εστιατόριο.

Αρκετοί πάντως χρήστες σχολίασαν πως παρά την ομοιότητα του υπόπτου με τον Αμερικάνο ηθοποιό, πρόκειται για σοβαρό θέμα καθώς φέρεται να έκλεψε ένα μπουφάν, ένα πορτοφόλι και ένα κινητό από ένα εστιατόριο τον περασμένο Σεπτέμβριο.