Ο Steve Carell στην τηλεοπτική σειρά των Reese Witherspoon και Jennifer Aniston

steve-carell James Shaw
ΠΕΜΠΤΗ, 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Η δραματική σειρά θα προβληθεί μέσω της νέας πλατφόρμας streaming που ετοιμάζει η Apple για να ανταγωνιστεί το Netflix.

Μετά από ένα πετυχημένο πέρασμα στον κινηματογράφο, ο Steve Carell θα επιστρέψει στη μικρή οθόνη, καθώς συμφώνησε να παίξει στη νέα δραματική σειρά όπου θα πρωταγωνιστούν οι Reese Witherspoon και Jennifer Aniston. Στο παρελθόν ο κωμικός ηθοποιός είχε ξεχωρίσει στην αμερικάνικη εκδοχή της βρετανικής σειράς, «The Office».

Σύμφωνα με άρθρο του Variety, ο Carell θα παίξει τον ρόλο του Mitch Kessler, ενός παρουσιαστή πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής ο οποίος δυσκολεύεται να διαχειριστεί την αλλαγή σκηνικού στον χώρο των μίντια. Η σειρά αποσκοπεί στο να παρουσιάσει μια «αποκαλυπτική ματιά στις ζωές των ανθρώπων που βοηθούν την Αμερική να ξυπνήσει κάθε πρωί, εξερευνώντας τις μοναδικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι άνδρες και γυναίκες που αναλαμβάνουν αυτή την καθημερινή τηλεοπτική ιεροτελεστία».

Ο Steve Carell επιστρέφει για πρώτη φορά στις τηλεοπτικές παραγωγές μετά την ολοκλήρωση της αμερικάνικης εκδοχής του «The Office» το 2013.

Η κεντρική ιδέα της σειράς είναι του Michael Ellenberg, ο οποίος εμπνεύστηκε από το βιβλίο «Top Of The Morning» του πολύπειρου ανταποκριτή του CNN, Brian Stellar. Εκεί ο δημοσιογράφος μίλησε για την αντιζηλία μεταξύ των εκπομπών «Today» και «Good Morning America».

Η τηλεοπτική σειρά των Witherspoon και Aniston, της οποίας ο τίτλος δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, θα κυκλοφορήσει μέσω της νέας πλατφόρμας streaming της Apple, η οποία σκοπεύει να ανταγωνιστεί τις αντίστοιχες υπηρεσίες των Netflix και Amazon. Ο τεχνολογικός κολοσσός έχει παραγγείλει δύο κύκλους των δέκα επεισοδίων.