Έρχεται animated σειρά «Star Trek»

star-trek-logo
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

To «Star Trek: Lower Decks» θα εστιάζει στις χιουμοριστικές περιπέτειες του προσωπικού υποστήριξης ενός ασήμαντου σκάφους στο Star Fleet.

Μπορεί το μέλλον του «Star Trek» στην μεγάλη οθόνη να μην είναι τόσο ξεκάθαρο, όμως στην τηλεόραση τα πράγματα είναι αρκετά καλά για τους θαυμαστές της σειράς επιστημονικής φαντασίας. Μετά την επιστροφή του Patrick Stewart στον ρόλο του Jean-Luc Picard, οι παραγωγή της σειράς ανακοίνωσαν τα σχέδια τους για μια animated σειρά.

Ο τίτλος της σειράς θα είναι «Star Trek: Lower Decks» και θα εστιάζει στο πλήρωμα υποστήριξης ενός σχετικά ασήμαντου σκάφους του Star Fleet. Επικεφαλής της σειράς θα είναι ο σεναριογράφος του «Rick and Morty» Mike McMahan, ο οποίος είναι δηλωμένος φαν του «Star Trek».

Η επερχόμενη σειρά με τον Patrick Stewart θα αφηγηθεί τις περιπέτειες του Jean-Luc Picard μετά το τέλος του «Star Trek: The Next Generation».

Στο παρελθόν ο McMahan είχε δημοσιεύσει μέσω Twitter ένα υποθετικό σενάριο για μια όγδοη σεζόν του «Star Trek: The Next Generation» (το οποίο αργότερα κυκλοφόρησε ως βιβλίο), ενώ έχει συνεισφέρει σε ένα επεισόδιο της σειράς ταινιών μικρού μήκους «Short Treks». Ήδη έχει δοθεί το πράσινο φως για δύο κύκλους, με το κάθε επεισόδιο να έχει διάρκεια περίπου μισή ώρα.

Ο εκτελεστικός παραγωγός του franchise Alex Kurtzman εκθείασε τον McMahan για τις γνώσεις και πάθος του για την σειρά, τονίζοντας πως «είναι εξαιρετικά αστείος και ξέρει κάθε χιλιοστό κάθε επεισοδίου “Star Trek” και αυτή είναι η μυστική σάλτσα του: γράφει με την αγνή, χαρούμενη καρδιά ενός πραγματικού θαυμαστή».

Ο δεύτερος κύκλος του «Star Trek: Discovery» κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2019.

«Ως Trekkie όλη μου της ζωή, είναι ένα σουρεαλιστικό και υπέροχο όνειρο που γίνεται πραγματικότητα το ότι θα αποτελέσω κομμάτι αυτής της νέας εποχής του “Star Trek”» δήλωσε από την πλευρά του ο McMahan, συμπληρώνοντας πως παρά τον πιο κωμικό και ανάλαφρο τόνο της, η σειρά του θα είναι «στον πυρήνα της αναμφισβήτητα “Star Trek”».