Ο Liam Neeson βάζει τα πιστόλια στην άκρη για λίγη κωμωδία με τον γιο του

liam-neeson
ΤΡΙΤΗ, 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Πατέρας και γιος συμφώνησαν να συμπρωταγωνιστήσουν στο «Made In Italy» που θα σκηνοθετήσει ο James D’Arcy.

Τα τελευταία χρόνια ο Liam Neeson είναι ιδιαίτερα γνωστός για τις ερμηνείες του σε ταινίες δράσης, αλλά κάθε τόσο πειραματίζεται με περισσότερο δραματικούς και κωμικούς ρόλους. Ο βετεράνος ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στην κωμωδία «Made In Italy», που αποτελεί σκηνοθετικό ντεμπούτο του James D’Arcy.

Στην ταινία θα συμπρωταγωνιστήσει ο γιος του Neeson, Micheál Richardson, ο οποίος έχει παίξει με τον πατέρα του στην περιπέτεια «Cold Pursuit» καθώς και στα «Vox Lux» και «Ο παρουσιαστής 2: Ο μύθος συνεχίζεται».

Shutterstock

Στο «Made In Italy» ο Neeson υποδύεται έναν μποέμ καλλιτέχνη που ζει στο Λονδίνο και που έχει αποξενωθεί από τον γιό του, τον οποίο υποδύεται ο Richardson. Πατέρας και γιος όμως αναγκάζονται να τα ξαναβρούν και φεύγουν για την Ιταλία, όπου σκοπεύουν να πουλήσουν το σπίτι που ο χαρακτήρας του Neeson κληρονόμησε από τη νεκρή σύζυγό του.

Αρχικά, οι δύο ρόλοι είχαν ανατεθεί στους Bill Nighy και Jack Lowden, όμως οι δύο ηθοποιοί αποσύρθηκαν λόγω προγραμματισμού της παραγωγής. Έτσι λοιπόν με ένα νέο καστ, τα γυρίσματα της κωμωδίας που έγραψε και θα σκηνοθετήσει o D’Arcy θα ξεκινήσουν τον ερχόμενο Απρίλιο.