Η Naomi Watts θα πρωταγωνιστήσει στο πρίκουελ του «Game Of Thrones»

naomi-watts David Fisher
ΤΕΤΑΡΤΗ, 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Η spin-off σειρά θα διαδραματίζεται χιλιάδες χρόνια πριν, στο τέλος της χρυσής «Εποχής των Ηρώων» στο Westeros.

Το «Game Of Thrones» μπορεί να ολοκληρώνεται το 2019 με την όγδοη σεζόν της επικής σειράς φαντασίας, αλλά το HBO έχει ήδη αρχίσει τον σχεδιασμό μιας πρίκουελ σειράς. Σύμφωνα με άρθρο του Deadline, η Naomi Watts έχει συμφωνήσει με τους παραγωγούς να αναλάβει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά.

Η πρίκουελ σειρά είναι βασισμένη σε μια ιδέα του George R.R. Martin, συγγραφέα και δημιουργού των βιβλίων «Game Of Thrones», την οποία στη συνέχεια επεξεργάστηκε η Jane Goldman. Η νέα σειρά θα διαδραματίζεται χιλιάδες χρόνια νωρίτερα και θα αφηγηθεί την πτώση του Westeros από τη χρυσή «Εποχή των Ηρώων», ρίχνοντας φως στην ιστορία των White Walkers και των μυθικών Stark.

Έτσι λοιπόν δεν θα εμφανιστούν καθόλου χαρακτήρες της κεντρικής σειράς στο πρίκουελ. «Θα είναι ένα πολύ διαφορετικό στήσιμο, ένας πολύ διαφορετικός καιρός στο Westeros. Θα δημιουργεί την αίσθηση του διαφορετικού, αλλά θα είναι ακόμα “Game Of Thrones”» σχολίασε ο διευθυντής προγραμματισμού του HBO, Casey Bloys, τον περασμένο Αύγουστο.

Πέραν του γενικότερου πλαισίου στο οποίο θα κινηθεί η πρίκουελ σειρά, οι παραγωγοί έδωσαν λίγες πληροφορίες για τον χαρακτήρα της Watts, η οποία θα είναι μια χαρισματική γυναίκα της υψηλής κοινωνίας που κρύβει ένα σκοτεινό μυστικό. Η παραγωγή της πρίκουελ σειράς λογικά θα ξεκινήσει μόλις ολοκληρωθεί το «Game Of Thrones».