H Βarbie ανακαλύπτει τις μαγικές πουέντ

h-barbie-anakaluptei-tis-magikes-pouent

ΠΕΜΠΤΗ, 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

«Βarbie, η μπαλαρίνα με τις μαγικές πουέντ»

Όλα τα κορίτσια ονειρεύονται να γίνουν μεγάλες μπαλαρίνες. Η αγαπημένη τους κούκλα, η Barbie, δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Με διάρκεια μόλις 75 λεπτά, αυτή η τρυφερή ταινία ξετυλίγει την ιστορία των μαγικών πουέντ που χαρίζουν στην ηρωίδα το χορευτικό ταλέντο για να λάμψει…

Σε αυτή τη μοντέρνα ιστορία μπαλέτου, η Barbie πρωταγωνιστεί ως η μπαλαρίνα Κριστίν, ένα κορίτσι που ονειρεύεται να γίνει μεγάλη μπαλαρίνα. Λίγο πριν από μια μεγάλη παράσταση, οι πουέντ της Κριστίν χαλάνε και η ίδια τρέχει στο αγαπημένο της κατάστημα για να αγοράσει καινούργιο ζευγάρι.

Ξεχωρίζει ένα ροζ ζευγάρι πουέντ και μόλις τις δοκιμάζει, μεταφέρεται μαγικά στον κόσμο του αγαπημένου της μπαλέτου, της Ζιζέλ. Όχι μόνο αυτό, αλλά χορεύει και τον πρώτο ρόλο! Προς έκπληξη της, χορεύει τέλεια ακόμα και τις πιο δύσκολες φιγούρες.

Με τον ίδιο τρόπο μεταφέρεται και σε άλλα γνωστά μπαλέτα όπως η Λίμνη των Κύκνων και η Βασίλισσα του Χιονιού, όπου χορεύει τους πρωταγωνιστικούς ρόλους! Επιστρέφοντας πίσω, τρέχει πίσω στο θέατρο κρατώντας τις νέες τις πουέντ, πάνω στην ώρα για να χορέψει. Προς έκπληξη όλων η Κριστίν χορεύει με απαράμιλλο πάθος και κάνει άλματα και πιρουέτες που δεν έχει ξανακάνει ποτέ της. Κι έτσι μαγικά, τα όνειρα της γίνονται αληθινά!

Η ταινία θα κυκλοφορήσει μεταγλωττισμένη στα Ελληνικά. Ακούγονται οι ηθοποιοί: Σία Κοσκινά, Ινώ Στεφανή, Φοίβος Ριμένας, Μαριλού Κατσαφάδου, Βίνα Παπαδοπούλου, Λίλα Μουτσοπούλου, Γιάννης Στεφόπουλος, Δημήτρης Πακσόγλου, Σοφία Παναηλίδου, Ηλίας Ζερβός, Στεφανία Χούγια, Ζωή Κατσάτου. Η ταινία προβάλλεται από την Audiovisual.