O Hugh Grant στο «Toff Guys» του Guy Ritchie

hugh-grant James Gourley
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 02 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Βρετανού σκηνοθέτη με «άρωμα υπόκοσμου» θα ξεκινήσουν μέσα στο φθινόπωρο.

Μετά τους Matthew McConaughey, Kate Beckinsale και Henry Golding, ο Guy Ritchie θα μπορεί έχει στη διάθεσή του τον Hugh Grant για την επόμενη του ταινία με τίτλο «Toff Guys». Το σενάριο, το οποίο έγραψε ο Ritchie σε συνεργασία με τους Marn Davies και Ivan Atkinson, επικεντρώνεται στις προσπάθειες ενός Βρετανού αριστοκράτη να πουλήσει την αυτοκρατορία παραγωγής ναρκωτικών του σε μια αμερικάνικη οικογένεια.

Στο «Toff Guys» ήδη έχουν συμφωνήσει να εμφανιστούν οι Matthew McConaughey, Kate Beckinsale και Henry Golding.

Σύμφωνα με άρθρο του Deadline, ο Grant θα υποδυθεί τον Βρετανό δημοσιογράφο των ταμπλόιντ ο οποίος έχει την «κακή συνήθεια» να εισβάλει στις ζωές ανθρώπων και να προκαλεί προβλήματα. Δεδομένου ότι ο Grant έχει απασχολήσει αρκετές φορές στο παρελθόν τον σκανδαλοθηρικό Τύπο, η επιλογή για τον συγκεκριμένο ρόλο φαντάζει εμπνευσμένη.

EPA/REX/Shutterstock / Andy Rain

O Βρετανός σκηνοθέτης πρόσφατα ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του live-action ριμέικ του «Αλαντίν» για λογαριασμό της Disney.

Μετά από μια σειρά μεγάλων χολιγουντιανών παραγωγών, όπως τον «Αλαντίν» και τις ταινίες Σέρλοκ Χόλμς, ο Ritchie επιστρέφει στα πιο «γνώριμα μονοπάτια» του βρετανικού υπόκοσμου, καθώς το «Toff Guys» θα θυμίζει παλαιότερες ταινίες του όπως τα «RocknRolla», «Η αρπαχτή» και «Δυο καπνισμένες κάνες».