«Game Of Thrones»: όλες οι πληροφορίες για το πολυαναμενόμενο φινάλε

game-of-thrones
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 02 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Οι δημιουργοί και παραγωγοί της επικής σειράς φαντασίας αποκαλύπτουν μεταξύ άλλων πως το «Game Of Thrones» θα ολοκληρωθεί σε νέα τοποθεσία.

Έχοντας μάθει από τις κυβερνοεπιθέσεις το 2017, το HBO έχει πάρει πολλά μέτρα προστασίας ώστε να αποφύγει τυχόν διαρροές και φαινόμενα πειρατείας στην περίπτωση του όγδοου κύκλου του «Game Of Thrones». Έτσι λοιπόν οι πληροφορίες σχετικά με το μεγάλο φινάλε της επικής σειράς φαντασίας βγαίνουν με το σταγονόμετρο και κυρίως από τις αινιγματικές δηλώσεις των ηθοποιών. Οι θαυμαστές της σειράς όμως που ανυπομονούν μπορούν να μάθουν περισσότερα για τον όγδοο κύκλο στο νέο τεύχος του Entertainment Weekly, το οποίο περιλαμβάνει φρέσκες πληροφορίες.

To πρώτο επεισόδιο του όγδοου κύκλου ξεκινά στο Winterfell, με την Daenerys (Emilia Clarke) και τον Jon Snow (Kit Harington) να συναντούν τους εναπομείναντες Stark, παραπέμποντας στο πρώτο επεισόδιο της πρώτη σεζόν, όταν ο Robert Baratheon (Mark Addy) συναντήθηκε με τους πολυπληθείς, τότε, Stark. Η Sansa (Sophie Turner) δεν είναι τόσο χαρούμενη που ο υιοθετημένος αδερφός της, Jon Snow, έχει σχέση με την Daenerys, όμως τα πράγματα περιπλέκονται όταν αποκαλύπτεται πως η τελευταία είναι θεία του.

Ο έβδομος κύκλος ολοκληρώθηκε με την επίθεση του Night King και των στρατευμάτων του στο Westeros, με τους παραγωγούς να αποσκοπούν να δώσουν ένα οριστικό τέλος. «Αυτοί οι απεγνωσμένοι χαρακτήρες ενώνονται για να αντιμετωπίσουν έναν κοινό εχθρό, αντιμετωπίζοντας το παρελθόν τους και ορίζοντας τον εαυτό τους όταν βρίσκονται αντιμέτωποι με βέβαιο θάνατο» δήλωσε ο παραγωγός Bryan Cogman στο περιοδικό.

Ο Cogman εξήγησε πως αρχικά υπήρχαν σκέψεις να γυρίσουν τον όγδοο κύκλο του «Game Of Thrones» ως τρεις ταινίες, αλλά τελικά το HBO έδωσε το πράσινο φως για έξι επεισόδια, με μπάτζετ 15 εκατομμυρίων δολαρίων το καθένα. Οι σκηνές μάχης στη νέα σεζόν είναι πιθανότατα οι μεγαλύτερες και πιο πολύπλοκες στην ιστορία των τηλεοπτικών παραγωγών – περίπου 55 μέρες χρειάστηκαν για μια μάχη στον επερχόμενο κύκλο.

Ο συνδημιουργός της τηλεοπτικής σειράς, David Benioff, σχολίασε πως μια από τις μεγάλες προκλήσεις των παραγωγών και του σκηνοθέτη, Miguel Sapochnik, ήταν να γυριστεί η τεράστια μάχη ώστε να παραμείνει συναρπαστική. Ο Peter Dinklage από την πλευρά του τόνισε πως η συγκεκριμένη μάχη θα «κάνει το “Battle of the Bastards” να μοιάζει με θεματικό πάρκο».

Από το άρθρο δεν έλειψαν και οι αινιγματικές αναφορές στο τελευταίο επεισόδιο, το οποίο φαίνεται πως θα ολοκληρωθεί σε μια νέα τοποθεσία που δεν έχει παρουσιαστεί στη σειρά, ενώ θα εμφανιστούν ορισμένοι χαρακτήρες τους οποίους – σύμφωνα με τους παραγωγούς – δεν θα περίμενε κανείς στο φινάλε. Ο τελευταίος κύκλος θα κάνει την πρεμιέρα του άνοιξη του 2019.