Τα «Κακά παιδιά» Will Smith και Martin Lawrence επιστρέφουν το 2020

bad-boys
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 02 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Παράλληλα με την τρίτη ταινία, η Sony ετοιμάζει μια spin-off τηλεοπτική σειρά με τις Jessica Alba και Gabrielle Union.

Μετά από πολλά χρόνια σχεδιασμού, αναβολών και συζητήσεων, ο Will Smith και ο Martin Lawrence θα επιστρέψουν για μια τρίτη ταινία στη σειρά «Κακά παιδιά». Τη σκηνοθεσία της ταινίας θα αναλάβει το βέλγικο δίδυμο, Adil El Arbi και Bilall Fallah, ενώ το σενάριο θα φέρει την υπογραφή του Chris Bremner.

Η επιβεβαίωση ήρθε μέσω ενός βίντεο που ανέβηκε στον λογαριασμό του Smith στο Instagram, όπου οι δύο συμπρωταγωνιστές τόνισαν με ενθουσιασμό πως η ταινία «Bad Boys For Life» είναι γεγονός. Η έναρξη των γυρισμάτων έχει προγραμματιστεί για το ερχόμενο έτος, ενώ η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο του 2020.

Οι αστυνομικοί Marcus Burnett και Mike Lowrey επιστρέφουν το 2020.

Η παραγωγή της ταινίας είχε κολλήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω του φορτωμένου προγράμματος του Smith, καθώς και τις αλλαγές σκηνοθετών και σεναριογράφων. Ο Michael Bay είχε εκφράσει αρχικά το ενδιαφέρον για τη σκηνοθεσία της τρίτης ταινίας, αλλά σε συνδυασμό με το κασέ του Smith, η περίπτωση κρίθηκε ιδιαίτερα ακριβή. Στη συνέχεια οι παραγωγοί στράφηκαν στον Joe Carnahan, ο οποίος όμως τελικά αποχώρησε λόγω προγράμματος.

Η Jessica Alba και Gabrielle Union θα πρωταγωνιστήσουν στην spin-off σειρά «L.A.’s Finest».

Παράλληλα όμως με την ταινία, η Sony ετοιμάζει και μια spin-off τηλεοπτική σειρά βασισμένη στην ταινία, με τίτλο «L.A.’s Finest». Στον πιλότο της σειράς πρωταγωνιστούν οι Jessica Alba και Gabrielle Union, ενώ ο John Salley εμφανίζεται στον ρόλο του χάκερ που βοηθά τους χαρακτήρες των Smith και Lawrence στις ταινίες.