«The Walking Dead»: Η ιστορία του Rick Grimes θα συνεχιστεί σε τρεις ταινίες

the-walking-dead
ΔΕΥΤΕΡΑ, 05 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Οι παραγωγοί του AMC άνοιξαν τα χαρτιά τους για τον χαρακτήρα του Andrew Lincoln και το μέλλον της σειράς.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Andrew Lincoln ανακοίνωσε την απόφασή του να αποσυρθεί από την τηλεοπτική σειρά «The Walking Dead» και τον ρόλο του Rick Grimes μετά από οχτώ χρόνια. Η απόφαση του ηθοποιού ήρθε σε ένα μεταβατικό στάδιο για τη σειρά, με τους παραγωγούς να προσπαθούν να ανακτήσουν τη δόξα του παρελθόντος μέσω νέων συνεργασιών και τολμηρών κινήσεων.

Θέλοντας να «ανακατέψουν» την τράπουλα σχεδίασαν την αποχώρηση του Lincoln αρκετά νωρίς στον ένατο κύκλο, πιάνοντας «απροετοίμαστους» τους θεατές της σειράς. Όπως φαίνεται όμως από το επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής, ο Rick Grimes τελικά δεν πεθαίνει, αλλά διασώζεται στο τέλος. Οι παραγωγοί του «Walking Dead»  αποκάλυψαν στο Hollywood Reporter πως ο Grimes θα επανεμφανιστεί, αλλά όχι στη σειρά.

«Η ιστορία του Rick θα συνεχίσει σε ταινίες. Αυτή τη στιγμή δουλεύουμε πάνω σε τρεις, αλλά υπάρχει ελαστικότητα ως προς αυτό» δήλωσε ο Scott M. Gimple, για να εξηγήσει στη συνέχεια: «Τα επόμενα χρόνια θα κάνουμε ορισμένα specials, υπάρχει πιθανότητα για νέες σειρές, υψηλής ποιότητας ψηφιακό υλικό και μετά υπάρχει υλικό που δεν μπορεί να περιγραφεί αυτή τη στιγμή. Θα πάμε στο παρελθόν και θα δούμε παλιούς χαρακτήρες. Θα παρουσιάσουμε νέους χαρακτήρες και νέες τοποθεσίες».