Νέα ματιά στον τρίτο κύκλο του «True Detective»

true-detective
ΔΕΥΤΕΡΑ, 05 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Οι Mahershala Ali και Stephen Dorff πρωταγωνιστούν στη νέα σεζόν της πετυχημένης αστυνομικής σειράς του ΗΒΟ.

Έχουν περάσει τρία χρόνια από το φινάλε της δεύτερης σεζόν της δραματικής σειράς «True Detective», οπότε οι προσδοκίες κοινού και κριτικών για τον επερχόμενο τρίτο κύκλο που κυκλοφορεί τον Ιανουάριο του 2019 είναι αρκετά υψηλές. Θέλοντας να κρατήσουν το ενδιαφέρον ζεστό, οι παραγωγοί έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο τρέιλερ της σειράς όπου πρωταγωνιστούν οι Mahershala Ali και Stephen Dorff.

Δείτε το νέο τρέιλερ από τον τρίτο κύκλο του «True Detective»

HBO

Αυτή τη φορά η σειρά του HBO θα εστιάζει σε ένα μακάβριο έγκλημα και ένα μυστήριο που γίνεται ολοένα μεγαλύτερο όσο περνούν οι δεκαετίες. Στον νέο κύκλο ο Ali υποδύεται έναν αστυνομικό ντετέκτιβ ο οποίος ακόμα βασανίζεται από μια υπόθεση εξαφάνισης παιδιών τη δεκαετία του 1980, όπου αντιμετώπισε ρατσισμό και πικρία.

HBO

Πλάι στον βραβευμένο με Όσκαρ Ali εμφανίζεται ο Dorff ως ο συνάδελφός του, καθώς και οι Carmen Ejogo, Mamie Gummer, Scoot McNairy και Ray Fisher. Ο Jeremy Saulnier της ταινίας τρόμου «Green Room» σκηνοθέτησε τα δύο πρώτα επεισόδια του νέου κύκλου, ενώ τα υπόλοιπα ανέλαβαν ο δημιουργός της σειράς, Nic Pizzolatto, και ο κεντρικός σεναριογράφος, Daniel Sackheim.