Ξεκίνησε η παραγωγή του «Deadwood»

deadwood
ΤΡΙΤΗ, 06 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Σχεδόν όλο το καστ της δραματικής σειράς του HBO επιστρέφει για μια κινηματογραφική περιπέτεια.

Η ιστορία του «Deadwood» θα συνεχιστεί στη μεγάλη οθόνη, καθώς το HBO έχει ήδη ξεκινήσει την παραγωγή της ταινίας. Η σειρά, η οποία διαδραματιζόταν στον απόηχο του αμερικάνικου εμφυλίου, είχε ολοκληρωθεί το 2006. Ο δημιουργός της σειράς, David Milch, έγραψε το σενάριο της ταινίας, ενώ στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ο Daniel Minahan.

Η νέα ταινία συνεχίζει δέκα χρόνια μετά το τέλος της τρίτης σεζόν και πολλά από τα παλιά μέλη του καστ επιστρέφουν στους ρόλους τους. «Πρώην έχθρες αναζωπυρώνουν, συμμαχίες δοκιμάζονται και παλιές πληγές ανοίγουν ξανά, καθώς όλοι όσοι έχουν μείνει πρέπει να αντιμετωπίσουν τις αναπόφευκτες αλλαγές που έχουν φέρει ο νεωτερισμός και ο χρόνος» αναφέρει στην επίσημη ανακοίνωσή του το HBO.

Έτσι λοιπόν στο «Deadwood» θα επιστρέψουν οι Ian McShane (Al Swearengen), Timothy Olyphant (Seth Bullock), Molly Parker (Alma Ellsworth), Paula Malcomson (Trixie), John Hawkes (Sol Star), Anna Gunn (Martha Bullock), Dayton Callie (Charlie Utter), Brad Dourif (Doc Cochran), Robin Weigert (Calamity Jane Canary), William Sanderson (E.B. Farnum), Kim Dickens (Joanie Stubbs) και Gerald McRaney (George Hearst). Στην ανακοίνωση του HBO δεν γίνεται αναφορά σε ημερομηνία εξόδου, αλλά στο παρελθόν το αφεντικό του δικτύου, Casey Bloys, είχε αναφέρει πως στόχος είναι να κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2019.

Το «Deadwood» είχε κάνει το ντεμπούτο του στη μικρή οθόνη το 2004 και γρήγορα έγινε ιδιαίτερα αγαπητό στο τηλεοπτικό κοινό. Συνολικά έχει τιμηθεί με οχτώ βραβεία Emmy και μια Χρυσή Σφαίρα και θεωρείται μια από τις σπουδαιότερες δραματικές σειρές όλων των εποχών.