Το «Breaking Bad» επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη

breaking-bad
ΤΕΤΑΡΤΗ, 07 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Τα γυρίσματα της ταινίας με κωδική ονομασία «Greenbrier» θα ξεκινήσουν στην Αλμπουκέρκη αυτό το μήνα.

Με τον Vince Gilligan να εργάζεται πάνω στο «Better Call Saul», πολλοί θαυμαστές του δεν θα περίμεναν πως υπάρχει περίπτωση για μια ταινία «Breaking Bad», τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον. Τελικά όμως η πολυβραβευμένη σειρά της AMC θα μεταπηδήσει στη μεγάλη οθόνη, αφού ο Gilligan έχει ήδη γράψει το σενάριο και πρόκειται να ξεκινήσει εντός του μήνα τα γυρίσματα της ταινίας στα γνώριμα λημέρια της original σειράς, στην Αλμπουκέρκη του Νέου Μεξικού.

Πέραν όμως της κωδικής ονομασίας της παραγωγής (η οποία είναι «Greenbrier»), δεν έχουν διαρρεύσει άλλες λεπτομέρειες σχετικά με το νέο project του Gilligan. Έτσι λοιπόν παραμένει άγνωστο εάν η ταινία θα αποτελεί πρίκουελ, σίκουελ ή κάτι άλλο σε σχέση με τη σειρά, όπως επίσης εάν θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες, στην τηλεόραση ή μέσω πλατφόρμας streaming. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τν φύση της ταινίας θα αποκαλυφθούν όταν ανακοινωθεί το καστ.

Το άρθρο του Collider αναφέρει πως η Albuquerque Journal, η οποία αποκάλυψε πρώτη την είδηση της ταινίας, έχει ορισμένα στοιχεία για την πλοκή. Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα, η ταινία αναφέρεται στην «απόδραση ενός ανθρώπου που έχει πέσει θύμα απαγωγής και το ταξίδι του στην ελευθερία». Το Collider υπογραμμίζει πως αυτή η πλοκή μπορεί να μην πραγματική και απλά να ήταν προσπάθεια των παραγωγών να παραπλανήσουν τους δημοσιογράφους.

Μετά την ολοκλήρωση της σειράς το 2013, ο πρωταγωνιστής Bryan Cranston είχε προταθεί για Όσκαρ για την ρόλο του στο βιογραφικό δράμα «Trumbo: Ο πιο γνωστός άγνωστος σεναριογράφος του Χόλυγουντ» του Jay Roach και πρωταγωνίστησε, μεταξύ άλλων, στο reboot του «Γκοτζίλα». Αντίθετα, ο συμπρωταγωνιστής του στη σειρά Bob Odenkirk συνέχισε να παίζει με μεγάλη επιτυχία τον δικηγόρο Saul Goodman στην πρίκουελ σειρά «Better Call Saul».